![]() |
![]() |
|
_Administrace Otázky spojené s Wolfdog.org, databází a další technické záležitosti... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
minule keď som pridávala fotografie a písala mená, zrazu všetko zmizlo, ako nejaká chyba a už som nemohla nič dopísať a názvy sú zle určené? nechápem čo sa stalo? komu mám napísať?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
http://www.tobrok.sk
|
![]()
normálne dole je kontakt, vypíšeš tam svoj mail a napíšeš, že kde sa nachádza fotka a kto na nej je - teda opravu. už som tak veľa krát posielala a vždy to hneď opravili...
![]()
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Margo, Przemku, kde je problém s přidáním fotek Quenna od Úhoště, které jsem posílala už třikrát? Psala jsem vám k tomu i dva emaily. teď je v databázi zase várka nových fotek, ale ty moje pořád nikde........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
http://www.tobrok.sk
|
![]()
ja sa čudujem tomu, že niekde inde na nete zverejním fotku svojho psa a objaví sa tu na wolfdogu, že ju vložil admin do galérie... nevadí mi to tak strašne, ale len ma to udivuje
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
no to som si všimla aj ja u viacerých psov...a musím povedať že ja tu síce psa nemám, ale mne osobne by to vadilo. ako nejde mi ani tak o autorské práva, ale napr. môžem niekde inde zverejniť fotku za určitým účelom a nechcem aby tu bola zverejnená
ale nemyslím to v zlom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
taky jsem koukala,kolik ma tady arwen fotek,ale taky mi to nejak nevadi,mnohdy ani nevim,ze ji nekdo fotil. par jich je myslim od chovatelky,ktere jsem ji poslala.aspon se o ni vi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
fotky od niekoho, kto fotil môjho psa by mi nevadili, ale mám na mysli fotky ktoré som fotila ja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|