|
|
|
|||||||
| Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Moj darebak spava vonku,raz na rohozke pred domom,za domom,raz v koterci-nezatvaram ho cely den beha po dvore,inokedy ked prideme k rodicom tak si lahne do bedne s pilinami a spi tam alebo cez den odpociva v prostred zahrady.Neznesie bit niekde zavrety,ale retaz mu nevadi.Ale na tej je iba ked skodi a nici okolie.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Já jsem potřeboval aby hafani dělali na toulkách přírodou zateplovací vrstvu ke spacáku
, a dlouho jsem měl místo postele tlustou vrstvu ovčích kožešin na podlaze, takže jsem jim postel nezakazoval. Ovšem nikdo jim neuhne ani o píď a musí vzít zavděk tím co zbývá. Takže podle nálady si pak jdou na svou ovčí houni nebo se tak různě placatí po pokoji a průběžně to opatrně zkouší znova. Když byl Akeenah maličký tak večerní pozvánkou do postele obvykle velkopansky pohrdl a šel se složit pod stůl do vedlejší místnosti, avšak v noci jsem ho obvykle už zaregistroval zavrtaného v podpaždí nebo kol krku jako vlčí boa. Na podzim v noci ve zřícenině hradu Lukov nám tak trochu strašilo/takové to obyčejné rachocení a nějaké světýlka |
|
|
|
![]() |
|
|