|
|
|
|
#1 |
|
Wilkokłak
|
Jak tam Very? Już w nowym domu?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Ahoj wszyscy,
Nie ,Very nie jest w Polsce w nowym domu !! Czytalam to forum o Very - nie wszystko rozumiem, nie umiem wiele po Polsku. Wojtek do mne napisal, ze na polskim forum zle o nim pisali, ze bedzie mial Very i dlatego jej ode mnie nie odebral !!! Jak juz napisalam - ja nie rozumiem wszystkiego co tu zostalo napisane - ale wam wszystkim bardzo NIE DZIEKUJE !! ps: o Fione: Najpierw sie na Wojtka zloscilam, ze kiedy mial tak duzy problem nie kontaktowal sie ze mna, hodowczynia, ale pisal do innych ludzi.... Ale wzielam od niego Fione - Fiona mieszka u moich znajomych, ktorzy maja psa Maxim Eden severu ... Fiona i Maxim sa juz para i bardzo sie lubia. Fiona zostanie u nich na cale zycie i jest bardzo szczesliwa!!!! Wojtek jest juz zdrovy, ale Fiona zostanie u Maxima - tam jest juz w domu!! Hezky den Lucie |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Ahoj!
Nic z toho není špatně písemné (Very). Jsme velmi rádi - další dítě Corka v Śląsku. Nikdo se děje kolem vás nevyjádří Zde je další - przepraszam za błędy.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
No to kolejny nieodebrany szczeniak na koncie.
Bez komentarza...
![]() Forum to nie rzeczywistość... A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia. Last edited by sssmok; 05-04-2009 at 19:27. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Moderator
|
Quote:
na polskim powtorzila sie hystoria Zmiji - vel Ilmarinen, ja baaardzo dziekuje Sariel ze ty mnie zostawiles na podworku u Gosi z szczeniakem na rekach i dales w dluga nic nie mowiac o nim. Teras on ma piekna us superowa rodzine, ktorej.. jak widze nie znalazl by u Ciebia. Nic nie mowie o Fione. nie moja sprawa, choc ja tez ne moglam oddac swoich psow. A co do Very, moze hystoria Zmiji powtorzila sie? Liucka ma za dobre dusze i znowu wierzi w liudzie. nie podam sie na dyskusje, napisalam co mysle i co bylo, a juz wnioski same widzi cie |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Ok,
dnes juz vse ok, Very ma super charakter .... No v sobotu ja byla silena a vynervovana - bo Wojtek napisal , kdyz byla juz v Ostrave a malutka Very musela cestovat autem 1400km - my z Ostravy jeli na Slovensko .... Daiva i Gaga vse ok, diky Ps: Wojtek musi sam rozmyslet ve svoje hlave co on chce ...... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
VIP Member
|
Trzymamy za mała kciuki! Niech znajdzie super dom !
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Silver Power
|
Zgadzam się z Tobą w 100%
W sprawie Fiony bez komentarza. Sporo było tych nieodebranych szczeniąt ( bezpapierowy również ) Pan od Fiony czy Sariel czy jak się tam zwał powinien zainwestować raczej w zakup roweru ( polecam przedmioty martwe i handlarzy na bazarach ) Wojtek |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Chwilka, bo ja nie rozumię... (wiem, jestem blondynka, chociaż farbowana na rudo
To znaczy, że nie Astarte nie będzie mieć koleżanki? Czy też coś źle zrozumiałam? |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wilkokłak
|
Zdaje się, że choć mam już swoje lata na karku, muszę się jeszcze wiele nauczyć o życiu i ludzkich charakterach.
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Ja rozumiem przypadki losowe, rozumiem też, ze ktoś sie poprostu boi ale nie rozumiem jeśli ktoś jest zdecydowany robi wokół tego wielkie chalo, oczekuje zrozumienia, a następnie twierdzi, ze nie odbierze szczeniaka bo ktoś coś źle napisał na forum. Tego nie zrozumiem i w takim przypadku proszę o stworzenie czarnej listy właścicieli włacznie z podaniem podstawowych danych osobowych do wiadomości hodowców. Przepraszam ale dla mnie to jest zwykła błazenada. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Moderator
|
Troche przeedytowalam tekst Lucki - teraz powinno byc wszystko jasne....
|
|
|
|
![]() |
|
|