Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Tisk, televize a reklamy

Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 05-04-2009, 22:11   #1
saschia
Member

saschia's Avatar

Send a message via Skype™ to saschia

Hanko, o tom nic neviem, to muselo byt este pred tym, ako som o CVckach cokolvek tusila. A ani serial si nepamatam bohuzial (ja si ale toho nepamatam viacv, takze v poho...).

Adrian - no jo, zvieratka, ani nepripominaj. Ked som s Keikou (Baby Tribec) tocila O Zorali a dvoch bratoch, tak tam mali pripravene sliepky na tocenie hospodarskeho dvora. Ovsem mna na ne neupozornili a tak Freika po klapke vystartovala z dveri chalupy a rovho do "studne", kde tie sliepky vo vreci cakali na svojich pat minut slavy. No nastastie ten stab bol kompletne super, zo sliepok si nic nerobili a aj tocenie prisposobili psovi a nie reziserovi. Dokonce mi asistent rekvizitara chytal na luke rozne hmyzy, lebo ja som na natacanie exterierov musela zdrhnut z terennych cvik z bezchordatov a mala som od docenta podmienku ze musim doniest nachytanych 50 roznych druhov... Aj inak to bolo super a ja som si strihla bocnu rolu (dedincanka co prva zbada vlcicu a uteka za milym nech ju ratuje, to bola desna prca, "frajer" bol ten asistent rekvizitara a bez okuliarov totalne slepy, a ja som zas stale zahlasila ze "idu na nas vlci, fakt!", takze sa ani nedivim ze sme to na platno nedotiahli), a dokonca aj kaskadera (utek pred nahanajucou vlcicou hore kopcom v o tri cisla vacsich cizmach) a dokonca aj Keika mala doublera - prefarbeneho NO na zaber ako suhaj bozkava vlcicu na cumak, herec sa Keiky desne bal... Ja sa mu ale nedivim ona moc ludi nemusela a ak sa niekto bal tak sa tvarila ze ho zozerie. Natocena rozpravka nie je po strankach umeleckych a ostatnych nic moc, ale Keika tam je krasna a fakt sme si to uzili...
saschia jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules