![]() |
![]() |
|
Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
tak tak
pycha już mi przechodzi wprost proporcjonalnie do zniszczeń i olewania mnie grin widziałam na zdjęciach ze Łowca w klatce mieszka powiedz gdzie najlepiej sie zaopatrzyć? i jaki rozmiar |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() Oprócz tego biegnie tam też, gdy coś ukradnie. ![]() Ale do rzeczy. Z tego co mi wiadomo, większość właścicieli decyduje się na DogV. Do kupienia na allegro na przykład. To chyba najbardziej ekonomiczna opcja. My skorzystaliśmy z linka podanego przez Margo kiedyś; http://www.kuchniapupila.pl/pies/akc...nce,p914328603 i szarpnęliśmy się na tę właśnie klatkę. Jest to opcja niestety droższa, ale klatka jest ogromna (masz samca w końcu ![]() Wybór należy do Ciebie. ![]() Aha! Tę naszę klatkę Łowca po paru dniach użytkowania otworzył sobie. W związku z tym od razu radzę zamknięcia dodatkowo zabezpieczać karabińczykami. ![]() Wejdź sobie zresztą na forum z Peronówki; tam jest cały duży dział o klatkach z dokumentacją fotograficzną ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
K-Lee Family
|
![]()
http://www.allegro.pl/item625033571_...7x71x76cm.html
My mamy taką klatkę. Jest powlekana, więc też nie śniedzieje/rdzewieje i też ma plastikową kuwetę ![]() K-lee do dziś nie otwiera sama klatki, ani nawet klamek w drzwiach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
dzięki za info serdeczne - zatem brykam pośmigać po stronach internetowych i wybiorę coś dla mojego NISZCZYCIELA
co do zamykania to spoko mam szekle - w końcu posiadam 2 fretki a to mistrzowie otwierania klatek, szaf, szafek itp |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Już dawno o nic nie pytałam i postanowiłam to nadrobić
![]() Czy ktoś może wie, jaka jest różnica dla wilczaka między podgryzaniem, a lizaniem. Zaczęło zastanawiać mnie to czemu mój mężczyzna z rana jako porcje pobudkowej czułości dostaje delikatne lizanie twarzy, a ja dostaje gryzienie i podszczywpywanie po szyi i twarzy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() A tak na serio; ciekawy podział, może faktycznie ktoś potrafi to wytłumaczyć, ciekawa jestem odpowiedzi. I przy okazji dodam jeszcze pytanie od siebie; czy ktoś może powiedzieć, odpowiednikiem jakiego konkretnie społecznego zachowania w stadzie wilków jest chwytanie spotkanych osób za rękę? (Znaczy ja o tym oczywiście już kiedyś czytałam, ale nie mogę sobie przypomnieć ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wilkokłak
|
![]()
Wiesz co Gia; wydaje mi się, że to ta sama klatka, tylko nasza jest w kolorze "złotym".
![]() Z tym, że ta pod podanym przez Ciebie linkiem na allegro jest na pewno tańsza. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Licho nie śpi...
|
![]() Quote:
![]() Wytrzymała dosłownie dwa razy zamknięcie wilczaków, jedno Licha plastikowy spód był w strzępach po pół godziny i jedno Majeczki powyrywała i pogięła pręty i zameczki w dwie godz i wesoło brykała po domu. Co ciekawe w swojej starej klatce grzecznie spią i ani myślą kombinować... i do tej pory pchają się do niej razem i nawet jak jest otwarta to we dwójkę sie w niej gnieżdżą i żadno nie chce ustąpić drugiemu ![]() Quote:
Last edited by anetawron; 29-05-2009 at 14:35. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Podszczypywanie przednimi zębami.. jest za to absolutnie przyjacielskim gestem i mimo, że dla ludzkiej skóry mało przyjemne to niesie same pozytywne emocje ![]() Grin: nie wiem jak przełożyć łapanie za rękę na znane nam zachowanie społeczne ale moje obserwacje są takie, że nie każdy zasługuje na ten gest ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Licho nie śpi...
|
![]()
Tu przykład jak można ludzia "delikatnie" zmusić do zainteresowania
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Plessowy wilczak
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
VIP Member
|
![]()
Absolutnie!
![]() ![]() Jak się chłopak zapomni i rozbryka to czasem mnie zaboli ale to w zabawie, na powitanie albo jak przychodzi w domu i łapie to jest baaardzo delikatne- (drzewiej boleśniej bywało) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|