![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
Okazało się, że niepotrzebnie. Młody uznał, że tam się nie sika. ![]() Zresztą większość czasu będziemy spędzać na dworze, więc nie powinno być problemu. Ale zabezpieczyć pokój warto na wszelki wypadek. Po co mają myśleć źle o wilczakowcach. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilczy Duch
|
![]()
Czy jest jeszcze wolny pokój? Dwie osoby i małe dziecko? Ile by kosztował, bo widzę dwie różne ceny (25/30złos.) i ile za dziecko, psy. Z tym, że my to raczej późniejszym wieczorem w sobotę byśmy dotarli.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilcza Saga
|
![]()
Piszemy się na 99.9%. Jedna/dwie osoby + jeden wilczak. Namiot, rzecz jasna. Miejsce zapowiada się ciekawie. Widzę, że będzie jeszcze kilka nowych, nie znanych nam wilczakowców. Miło będzie poznać
![]() No więc cóż... do zobaczenia na glicyjskim! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Galicyjski Wilk
|
![]() Quote:
Za psa nie płaci się nic. Dzieci (ale takie już biegające ) płaca połowę, natomiast takie maleństwa jak Twoje to za darmo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Jeszcze my, chętnie byśmy się dołączyli. Dwie osoby i cztery psy. Mam nadzieję, że nie będzie problemu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
No to sie szykuje niezłe spotkanie!!!!
Juz sie nie moge doczekać!! A że na Jurę od nas bliżej niż do Kudłaczy to juz w pt przed południem będziemy ![]()
![]() |
#9 |
Wilczy Duch
|
![]()
Dzięki za odpowiedz, wolałam się upewnić by wiedzieć na jakie koszty się przygotować. Tak my będziemy na 100% w sobotę wieczorem, choć możliwe, że późniejszym i jak dobrze rozumiem psiaki mogą być z nami w pokoju ( a w razie czego zostanie dłużej to nie byłby problem?). Czekam na wiecej info.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Ja ze swojej strony mam już ustaloną liczbę noclegów. W zwiazku z tym zwolniłem kilka miejsc w budynku głównym. Sam też wracam na noc do domu więc będzie dla osób ze spotkania bo będą na miejscu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Jeśli jest jeszcze miejsce w głównym budynku to za 25zł to na sobotę wieczorem byśmy przyjechali na 100%
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
W budynku głównym kosztuje nocleg 30 zł
P.S. Kosztowął 25 zł w domku i wszystko zalezy w jakich cenach Madzia zdoła załatwić i czy zdoła noclegi w okolicy. Nie wszyscy sa chętni do brania na nocleg i na dodatek z duzym psem. To jest jednak problematyczne. Myślę, ze osoby , które się nie załapały na noclegi mogą też sobie załatwiać je na włąsną ręke w okolicach miejsca spotkania bo mają ku temu więcej mozliwości niż Magda. Jest w zaawansowanej ciaży i musi zapewnić nam jeszcze całe zaplecze . Last edited by wilczakrew; 07-05-2009 at 13:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|