![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 |
Senior Member
|
![]()
Juz machaja ogonami???
nie wierze! ![]() ale sa takie pieknosci ze nie wiem jak mozecie je oddac, i to obcym ludziom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#83 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Matko! Mam urwanie glowy w pracy ale zajrzalam na strone Peronowki i odjechalam ! A potem w domu ogladalm seans filmowy w odcinkach "Pelzajace chomiki" ![]() Qrcze! Jak jak Wam zadroszcze !! Chyba bym nie spala ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
VIP Member
|
![]()
Od jakiegos czasu zaskoczylo mnie dziwne zachowanie szczeniakow. Podczas zabawy kolo klatki jeden z nich, a czasem nawet wszystkie zrywaly sie, pedzily do klatki, by chwile potem wrocic. I to bez wzgledu na pore dnia. Gdy zaczelam zerkac na zegar okazalo sie, ze takie dziwne zachowanie powtarza sie w regularnych odstepach, a dokladnie co 5 minut. Nigdy sie z czyms takim u szczeniakow nie spotkalam. Wlasnie dzis przegladalam zdjecia zarejestrowane przez kamere i wpadlo mi w oko, ze szczeniaki sa na wszystkich fotkach. I tak zagadka zostala rozwiazana: male nie chca pozwolic, aby kamera wyslala na siec puste zdjecia i co 5 minut (bo co tyle jest aktualizowany obraz) pedza do zdjecia, aby zaraz potem wrocic do przerwanej zabawy. Ma to dodatkowy plus, bo ludziom wydaje sie, ze maluchy grzecznie sobie spia i nikt nawet nie przypuszcza, ze tuz poza zasiegiem oka kamery w najlepsze trwa imprezka....
![]()
![]() |
#85 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
Gaga, robisz złoty interes, zostaniesz milionerką - pomyśl o tych wszystkich reklamach piwa, filmach historycznych, kalendarzach z wilczakami zamiast wilków, teledyskach z panami w stylu "mammoni" biegającymi za wilczakami po ośnieżonym lesie... i Cheitan w roli głównej jako naturalny samorodny talent..... No, no - Cymbałki jako przyszłe gwiazdy filmu - to chyba lepsze niz wystawy? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Senior Member
|
![]()
E tam nici... bedzie "nowa wyselekcjonowana linia"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Senior Member
|
![]()
zobaczcie jak juz madrze patrzaja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Distinguished Member
|
![]()
Nie chcę nikogo straszyć
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
VIP Member
|
![]()
Hmmm..uprasza sie Obywatelke o nie czepianie sie naszego wilczaka...bo powiem Gidze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Senior Member
|
![]()
Jakiego tam "naszego wilczaka"?
wilczaki to dobro wsppolne, ogolnonarodowe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() A zwłaszcza Cymbałki, bo tak się do nich na necie przywiązalismy, ża aż strach.... Czy nie sądzicie, że każdy z ich nowych właścicieli powinien podpisać zobowiązanie, że od czasu do czasu da nam znać na forum jak się rozwijają i co u nich słychać.... ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() I w nosie mam dobro narodowe......narod poradzi sobie bez nas ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | ||
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Quote:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Member
|
![]()
tak tak wielkie szczęście!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
VIP Member
|
![]()
Dzisiaj zostalam pogryziona, obsliniona, oszczekana i ubranie mam w strzepach. OK, tzn mialabym, gdyby Gremliny mialy zeby. Jolly od nich wieje, Bolo zaczyna miec nocne koszmary. Nawet Juzio do nich nie wchodzi, bo z jednym by sobie poradzil, ale cala banda to juz jak piranie....
![]() ![]() ![]() Ale mlode potrafia juz wiele wiecej: - szarpac ofiare - dzieki temu szata Balroga robi sie z dnia na dzien coraz gorsza (o ile moze byc jeszcze gorsza) - biegac - choc narazie tor ich ruchu powoduje, ze pierwszy lepszy policjant wyslalby je na izbe wytrzezwien - skakac - tzn tak im sie wydaje, bo jeszcze nie nauczyly sie ladowac - zabierac kosci (czyt dominacja) - choc nie bardzo im to wychodzi, bo w konfrontacji z Jolly jest 1:0 dla Jolki, a w konfrontacji z Belka jest 1:0 dla Belki.... ![]() - poradzic sobie w zyciu - probuja wycisnac mleko ze wszystkiego co ma cztery nogi i siersc. I zabierac jedzenie wszystkiemu co ma cztery nogi i siersc. Zdecydowanie maja to po cioci, ktora zostawia swoja miske, a wyjada innym - do siebie wraca dopiero, gdy u innych miski swieca pustka... ![]()
![]() |
#100 |
Member
|
![]()
a to mali spryciarze - wiedzą, co robić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|