![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Już nie piszę w tym temacie, bo szydło z worka wyszło. I już wiemy jak jest. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Mnie osobiście też dało to dużo do myślenia bo tak w zasadzie nie poruszył tego tematu nikt, kto go powiniem poruszyć. Teraz przynajmniej z czystym sumieniem wiem na kogo mogę tak naprawdę liczyć i kto ma inny cel jak tylko ploty, awantury dla zabicia nudy. Akurat wiem wiele co sie dzieje za moimi plecami i co sie mówi nawet na mój temat. Naprawdę bardzo bys się zdziwiła co wiem i wcale mnie to nie rusza. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
W chwili obecnej wchodzimy w istotną fazę tworzenia klubu.
Posiadamy juz zgodę ZG ZKwP. ![]() Na tej podstawie możemy myśleć o wspólnej inicjatywie pod nazwą Klub. Myśle, ze jest to dobry moment aby zacząć zastanawiać sie nad tym po co jest on nam potrzebny i jakie moze dać korzyści naszym psom. Możemy zacząć zastanawiać się jakie powinny być jego założenia i co powinno być jego główną ideą no i w końcu jakie cele przewodnie w realizacji na przyszłość. Zapraszam wszystkich zainteresowanych do konstruktywnej dyskusji na ten temat. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|