|
|
|
|||||||
| Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
VIP Member
|
Boszsz..Gia??
Przy tak wysokim poziomie surrealizmu to ja EOT |
|
|
|
|
|
#2 |
|
love and terror
|
Czy ja sie za bardzo zrelaksowalam po dzisiejszej maturze, czy te matury mozg mi wyzarly czy co, bo... O co tu chodzi w ogole?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Jak tam matura bo podobno cięzko było. ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
love and terror
|
No nie, matury proste.
Jeszcze "tylko" 4 egzaminy przede mna. Ale to nie temat maturalny |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Myślę, że warto sobie opisaś co stoi przed taką grupą inicjatywną.
A więc po pierwsze zarysowanie koncepcji działania klubu. Jego celów i zadań, tak by były do zaakceptowania przez wszystkie strony. Po drugie przekonanie do niej pozostałych wilczakowców. Hodowców, właścicieli reproduktorów, zwykłych właścicieli wilczaków. Po trzecie zebranie conajmniej 100 deklaracji i przeprowadzenie rejestracji klubu przez Związek. Po czwarte przygotowanie Walnego Zgromadzenia Członków Klubu i wyboru władz klubu. I po piąte, chyba najwazniejsze, zagwarantowanie, że po powołaniu klubu wzajemne pretensje i uprzedzenia zejdą na plan dalszy i klub nie utonie we wzajemnych niechęciach. Jak z tego widać nie jest to Komitet Honorowy, ale poważne zobowiązanie wobec pozostałych, że podjęte działania zostaną doprowadzone do końca. Uważam, że powinniśmy tych śmiałków wesprzeć. Niech wiedzą, że mają nasze poparcie i jeśli poproszą o pomoc zrobimy co będzie w naszej mocy. Zaproponowany skład grupy uważam za interesujacy. Sądzę, że znakomicie dadzą sobie radę. Tadeusz Porada |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Popieram w 100% inicjatywę założenia klubu
Co do wyboru hodowców - to powinny brać udział w spotkaniu wszystkie hodowle które miały mioty i mają choć jedna sukę hodowlaną.
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Wtedy będą hodowcy, będą Ci co mają sukę hodowlaną lub mają zamiar taka mieć, powinni być właściciele reproduktorów obecnych i przyszłych. Pytanie tylko po co ? Jeśli nie popierasz zbywania pytających i watpiących to ja zadam też do tych zainteresowanych kilka pytań. Tak aby nie było wątpliwości i zastrzeżen. 1. Po co zbiera się Grupa Inicjacyjna ? 2. Co jest celem takiego spotkania ? 3. Co ma taka grupa w odniesieniu do Klubu ? 4. Jakie daje jej to korzyści czy profity ? 5. Kto jest chętny zastąpić te osoby ? 6. Co ma być tematem takiego zebrania ? 7. Dlaczego są to właśnie te osoby ? 8. Czy nie powinny być to zupełnie inne osoby ? 9. Kto powinien odpowiadać na pytania. 10. Jakie to powinny być pytania. Jesli mamy się bawić w ten sposób to ja proszę o odpowiedz na zadane pytania. Ja wtedy też udzielę odpowiedzi na te same pytania. Bo ja cały czas mam wrażenie, ze pewne osoby pomyliły sobie funkcje i nie do końca wiedzą czego chcą i co jest ich zamiarem, lub co chcą w ten sposób osiągnąć. Nie ma sensu czekać, bo mozemy pytania zadawać już teraz, kwestia tylko do kogo i w jakim celu . Kto powinien na nie odpowiadać i kto jest do tego najbardziej uprawniony. Wiec zapraszam najbardziej zainteresowane osoby do dyskusji. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Senior Member
|
Napisał szasztin
Popieram w 100% inicjatywę założenia klubu Co do wyboru hodowców - to powinny brać udział w spotkaniu wszystkie hodowle które miały mioty i mają choć jedna sukę hodowlaną. Quote:
Po drugie - nigdzie nie napisłam że wszyscy mają wziąć udział w spotkaniu grupy Inicjatywnej Co do pytań: bez komentarza. Grupa ustalona a my czekamy na wyniki. Trzymamy kciuki!
|
|
![]() |
|
|