![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
złośliwy krasnolud
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Plessowy wilczak
|
![]()
No i jak wyniki?!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilkokłak
|
![]()
Ech, no wiesz, byliśmy każdy sam w swojej grupie.
![]() Brawa należą się Uni, która dostała BOBa (tak się to nazywa? ![]() ![]() ![]() ![]() Czambor - najlepszy pies w rasie, ale lepiej niech Grzegorz mówi, bo nie chcę czegoś poprzekręcać, to samo się tyczy Ciri; wybaczcie, nie chcę czegoś pomieszać. Łowca dostał wybitnie obiecującą i najlepsze szczenię, ale jak mówiłam - byliśmy sami. ![]() Last edited by Grin; 17-05-2009 at 17:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Najbardziej podobały mi się wielkie ringi - super. Brak schronienia na przygotowawczym lub przed nim - masakra
![]() No cóż...... Najlepszym Juniorem Wystawy nie była Unka, ale.................. ![]() wywalczyłyśmy 1 miejsce w I grupie - hehehe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Plessowy wilczak
|
![]()
No to gratulujemy serdecznie!
My jeszcze na naszą pierwszą wystawę musimy trochę poczekać, bo coś nie widziałam nigdzie klasy baby na polskich wystawach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wilkokłak
|
![]()
Ojej, a tak czułam, że jak odjedziemy to coś się będzie działo.
![]() Przepraszam, że nie zaczekaliśmy jeszcze chwili, (bo to już była prawie chwila) i nie mogliśmy Wam pogratulować osobiście, ale Łowca zaczął już nam kopać dziury w betonie w poszukiwaniu cienia. Ale czynimy to teraz z prawdziwą przyjemnością! Super! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ardal Conall
|
![]()
Choc nie ma jeszcze wszystkich wynikow to ogromne gratulacje dla zwyciezcow i tych prawie zwyciezcow (jesli tacy w ogole byli
![]() OGROMNE BRAWA!!!
![]() |
|
|