|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Bavím se tady nad Vašimi příspěvky, máme snad všichni stejné vlčouny
![]() Zajímalo by mě, jak se na těch vlčáckých srazech řeší spaní pro vlčouny. Představuji si to tak, že každý je uvázán na řetězu k betonovému sloupu, který je ukotven minimálně 2m pod zemí a minimálně 4m od toho druhého vlčouna ![]() ![]() Uvažuji, že bych vzal naši Chelsea na dvoudenní přechod Malé Fatry, ale z toho nočního ustájení mám obavy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
tak bud jsou vlcouni na uvaze,ti co se nemaji radi,tak dal od sebe.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Dřív jsme spávali jenom na vodítku v ruce, ale teď už začal hafan hlídat a přeci jen zvěř čímdál víc zvyklá na lidi nechodí zas tak daleko, takže si ho radši uvážu na řetěz k nejbližšímu stromu a mám klid. Třeba na libušíně jsem ho měl uvázaného na vodítku, ale když ČVčko přijde na to, že se dá vodítko namnožit, tak mu to moc problémů nedělá
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
taketo sme mali minuly rok na tabore.. nabuduce zrejme radsej pouziju strom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Zdravim vsetkych.....chcem sa popytat,ake dlhe trasi chodite so svojimi psami?Moj "kazisvet" ma teraz skoro 6 mesiacov a nerad by som nejako ovplivnil jeho vyvyn.Chodim vela po horach a zvyknem nabehat za den od 7 do max.15km v dost narocnom terene.Je vhodne bravat nedospeleho psa na taketo vylety?Zatial som ho bral na 5-7km a nejako extra unaveny nebol.Chvilu spal a potom samozrejme pokracoval v standardnom niceni nasho majetku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |