Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Off topic

Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu...

Thread Tools Display Modes
Old 20-05-2009, 11:03   #9
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga

Quote:
Originally Posted by DORA View Post
A nie mówiłam ze mi sie oberwie? Ok.bedę miała na uwadze żeby koniecznie dodawac że WIĘKSZOŚĆ z wilczakowców jest pomocna , a swoją drogą zawsze otwieram najpierw stronę wolfdoga ( tam też odsyłam potencjalnych zainteresowanych rasa) gdzie są wszystkie wiadomości zwiazane z rasa i oczywiscie lista wszystkich hodowli i kazdy potencjalny przyszły właściciel wilczaka ma wolny wybór co do hodowli
DORA- prawda, jak zwykle leży pośrodku Środowisko- jak każde inne, nie jest wolne od negatywnych emocji, utarczek czy nawet wrogości. Są ambicje, jest zazdrość, zawiść itp. Ludzka rzecz i nie ma środowiska wolnego od tych zjawisk. Ale trzeba przyznać, że masz bardzo dużo racji bo w tzw drugim obiegu (poza forum) oprócz ploteczek chodzą też poważne sprawy. I niejednokrotnie w akcję jakiejś pomocy wciągane są osoby niekoniecznie przyjaźnie do siebie nastawione. Bo istnieją sprawy ważniejsze niż wzajemne animozje.czasem nawet ktoś nie wie, że konkretna pomoc przyszła od "wroga", bo i tak została przekazana przez kogoś. Ważny rezultat a nie ściana chwały z wyrytym nazwiskiem Zapewne nie każdy umie się wznieść poza własne zafiksowania ale ogólnie -TAK. Na pomoc można liczyć i można być pewnym, że nie zostanie sie samemu w kłopocie. Więc słusznie głosisz

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。

Last edited by Gaga; 20-05-2009 at 11:04. Reason: literówki ;P
Gaga jest offline   Reply With Quote

Posting Rules