![]() |
![]() |
|
Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Dokładnie też tak uważam i Bożenka ma rację, gorzej to tłumaczyć rodzinie, eh ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
K-Lee Family
|
![]()
Chyba wszystkie mamy tu podobne zdanie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wilkokłak
|
![]()
A tak poza tematem trochę; jakie cudowne imię!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilczy Duch
|
![]()
Ja to się nie dziwie juz, ze Zmora ma taki dobry kontakt z mała. Miot byl po prostu genialnie socjalizowany, bo przeciez mała kaskaderka- Dominica, czyli córa Jozia i Dany, urodziła się tydzień przed narodzinami szczeniaczków ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Shaluka, nie zawsze potrzebna socializacja. u mnie w domu dzieci nie ma ale wieciej niz polowa moich maliuchow sa w rodzinach gdzie sa dzieci od urodzenia do dostania pasportu i ZERO problemow, bo to i genetyka pomaga.
jasne ze social pomaga, i super kedy to jest polaczone z prawidlowa psichyka psow. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wilczy Duch
|
![]()
daiva czy ja cos pisalam o twoich szczeniakach? Napisałam, a pro po szczeniaków z Lalinok, bo podczas rozmów wyszła wlasnie ta ciekawa i pozytywna historia, ktora watpie by mogla zaszkodzic w socjalizacji, tylko pomogla. Co do tego, z enei musi byc dzieci by psiaki mialy swietny kontakt z dzieckiem, choc w hodowli ich nie bylo, mam przyklad najlepszy na swojej Kali i Gisie.
P.S. Ale jak jest dziecko to juz to znacznie ułatwia. Co nei podlega dyskusji ;D
![]() "...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach." Last edited by shaluka; 17-08-2009 at 13:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() no i o to gadami, ze nie tylko social pomaga ale i genetyka |
|
![]() |
![]() |
![]() |