![]() |
![]() |
|
Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Kdo má chuť se pořádně protáhnout a trochu unavit čévéčko, případně shodit nějaké kilíčko, toho zvu v neděli 21. 6. na něco podobného dogtreku, ale o něco kratšího. Zkrátka zhruba dvacetikilometrová svižnější procházka po Českém Ráji. Sraz v 7:40 v Praze na hlaváku, nebo v 9:30 na hlaváku v Mladé Boleslavi. Kvalitní obuv s sebou (případně plavky). Na trase jsou tři hrady a nejmíň dva rybníky. Pokud budou hlásit průtrž mračen s kroupama, tak nikam nejdu..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
A kudy by se přesně šlo? Když už tady bydlim a nemůžu daleko chodit ,tak bych se vás někde chytla a šla jen kousek cca 3-4 km,ale nevadí že nemám už čévéčko,ale vořecha ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Mám naplánovanou trasu od Valečova kolem Branžeže a Kosti do Sobotky. Voříšek mi rozhodně nevadí. Hlavně, když bude zábava.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Snad mi to klapne a dopadne.
Jinak voříšek je super. Občas vostřejší než kdejaký ČVčko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Tak to vypadá tak ,že na Vás budu čekat s mím malým trhačem v cíli v Sobotce :-))ale nevým kde,nebo na Kosti.Záleží na tom ,jak mi pojede bus :-) Škoda ,že nemůžu šlapat, pěškyto by bylo kousek z Vyskře :-)Jen potřebuji vědět přibližně v kolik dorazíte na Kost .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Omlouvám se, ale asi celou akci odpískám. Počasí vypadá bídně. A navíc mi v pátek ukradli auto, takže mě čeká maraton úřadování, vyřizování, papírování, rozčilování a podobně. Ach jo.
![]() ![]() Last edited by Marianka.W; 20-06-2009 at 19:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|