![]() |
![]() |
|
Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
View Poll Results: Kdo je lep¹í na obranu? | |||
Èeskoslovenský vlèák |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 27.78% |
Nìmecký ovèák |
6 | 33.33% |
Oba stejnì, mají-li výcvik |
7 | 38.89% |
Voters: 18. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
mna zaujala ta cast, ze pes utiekol
takze veci na spravenie je tam asi viac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Božínku, vždyť tomu pejskovi je 7 měsíců (jak píše majitel) a co by jste chtěli od štěňátka !!???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Naprosto přirozená reakce štěněte. Pud sebezáchovy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
mne teraz nie je jasne, ktore zo spominaneho spravania ma byt "tolerovatelne" u 7 mesacneho stenata a za akych okolnosti
bohuzial narazam na vlastnu skusenost, ked som brala utek psa, ak sa mu nepodarilo "zahnat" nebezpecenstvo, za normalny, zlakla sa, tak odbehla, holt o nic nejde.. a teraz v 2 a pol roku je to deprivant a dokonaly kandidat pre Desenskeho zasah hoci myslim, ze ten utek "precenujeme" a mozno to nebol vyslovene sprint niekolko sto metrov do neznama, a ak ten cas 11 hodin bol v noci, tak ani to vystekanie niecoho ci niekoho nemozno povazovat za nejaky extrem, ak bude panicek tieto veci za problem povazovat, spravi si z nich problem aj ten pes |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
No, přečetla jsem si příspěvek wolfa ještě jednou a reakce obou plemen mě přijdou tak nějak typické ...
(s oběma plemeny jsem prožila (min.) 13 let) Dobrman (2 letý) klasicky nemá čas při venčení "větřit" nějaké "zloděje" - musí rychle vše očuchat, očůrat .... Kdežto vlčák už ho cítil dávno, jen ve svých 7 měsících neuměl vyhodnotit situaci, zkusil protivníka zastrašit, ale pak se raději stáhnul.... A podle příspěvku mu "vykulený" páník nijak nepomohl - situaci nechal tak jak je ... Opravdu mě to nepřijde - jako příběh na obrovskou problémovou diskuzi ![]() jen teda: já bych to řešila tak: oba psy přivolala, dala na vodítko. Dobrman by začal také hlídat, vlčák by se připojil - oba bych pochválila, že jsou pašáci, podpořila je. A za pochvaly bych byla pánem situace a psům dala povel, že odcházíme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Malé děti přece taky obvykle nenapadnou dospělého chlapa. Aspoň je vidět, že mu to pálí
![]() ![]() Když už tak se mi líbí ten model kdy první útočí vůdce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Souhlasím.
|
![]() |
![]() |