![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 |
Senior Member
|
![]()
Pieniadze za Dorotę i Adama tez wpłacone!
papapa
![]() |
#82 |
Wiewiórka Wredna
|
![]() ![]() ![]() Na drugiej mapce zaznaczyłem gdzie mniej więcej znajduje się gospodarstwo, niestety nie udało mi się dokładniej zlokalizować. Poniżej link do mapy googla z zaznaczoną Pieskową Skałą. http://maps.google.pl/maps?f=q&sourc...31693&t=h&z=16
![]() |
#83 |
Wilkokłak
|
![]()
My wpłacamy za jedną osobę - Jacek nie gustuje w grillowych specjałach.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
The Grim Reaper
|
![]()
Ja przelałem za siebie - mój tato pewno też za siebie przeleje lub już to zrobił, nie wiem tak w sumie
![]()
![]() |
#85 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Kiedy przyjeżdżacie: w pt czy w sobotę???
![]() |
![]() |
#86 |
The Grim Reaper
|
![]()
Jak wszystko dobrze pójdzie, to w piątek
![]()
![]() |
#87 |
Senior Member
|
![]()
![]() |
#88 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Szasztin...nie będziecie pierwsi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Senior Member
|
![]()
Magda - swietnie że już ktoś będzie
![]() ![]()
![]() |
#90 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
o której ruszacie? bo chce wiedzieć od kiedy Wam kibicować,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Member
|
![]()
My już w domu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
K-Lee Family
|
![]()
Anetka nie z wszystkimi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Wilkokłak
|
![]()
Nas ta pogoda niestety zmogła. Byliśmy w błocie od stóp do głów, o psie nawet nie wspomnę.
![]() ![]() ![]() W każdym razie dziękujemy organizatorom za włożony trud; szkoda że pogoda pokrzyżowała Wam i nam szyki i nie udało się zrealizować pełnego planu. Pozdrawiamy. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Wilczy Duch
|
![]()
Hej, mam nadzieje, ze impreza sie udala i bardzo zalujemy, ze sie nie stawilismy.. jednak los chcial inaczej.. Teraz w ogole na troche znikamy, tak wiec zdawajcie relacje i robcie mnoostwo zdjec! Pozdrawiamy!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
The Grim Reaper
|
![]()
Hah dziękuję wszystkim, a w szczególności Magdzie i Andrzejowi za organizację i za mile spędzony czas, a Sławkowi i Kasi dodatkowo dziękuję za podrzucenie do domu
![]() ![]()
![]() |
#96 | |
Wilczasty : Foto
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Krótko pisząc było zajebi.... i to nic że ciągle lało zabawa była na maxa .Jeszcze raz dzięki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Senior Member
|
![]()
MAGDO I ANDRZEJU - dzieki za spotkanie!!! Juz piszemy sie na IV Galicyjskie!!!
Dziękujemy innym - oni wiedzą komu - za przybycie, (mimo brzydkiej pogody) za dłuuugie spacery po Ojcowie i Pieskowej Skale ( w deszczu ![]() Prawdziwemu właścicielowi wilczaka deszcz i błoto nie przeszkadzają aby sie bawić. Golfa powtórzymy w Późnej ![]() Bardzo też dziekujemy Zuli za ciekawy wykład, rozmowę i przykładowy trening klikierowy!! Zdjęcia - jak sie wyrobię ![]()
IMBUSEK4, IMBUSEK3, IMBUSEK2, IMBUSEK1, IMBUSEK, szasztin szasztinphoto, szasztinphoto1 Last edited by szasztin; 28-06-2009 at 21:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Wilcza Saga
|
![]() Quote:
![]() Mimo deszczowej pogody było ciekawie, wilczak zmęczony jest i śpi... miejmy nadzieję, że za rok będzie chociaż trochę mniej mokro i doczekamy się słońca ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Member
|
![]()
My do domku dotarliśmy póżnym wieczorem troszke zmęczeni ale pełni wrazeń i bardzo miłych wspomnień . Madziu , Andzeju !!!!!!!! JEST NAM BARDZO PRZYKRO TO STWIERDZIC ALE.... niestety bedziecie musieli ogladac nas jeszcze za kazdym razem gdy tylko ogłosicie kolejne Galicyjskie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|