Regresar   Wolfdog.org forum > Polski > Wzorzec & bonitacje

Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych ....

Responder

Herramientas Estilo
Anterior 28-Jul-2009, 09:15 PM   #1
wilczakrew
Senior Member

Predeterminado

Cita:
Originalmente publicado por wolfin Ver post
a na Slowacii na bonitacje byles? watpie.
jesli nie zauwazyles wedlug jakich regulamin jest robiony na Litwie kedy SAM byles tam, to mi trudno, jasne bylo wedlug jakiego sa to robione, i opisy psow i test charakteru.
czy juz sam pamietas? jesli nie zerkni na wyniki i one powiedza wedlug jakiego regulaminu robimi.
p.s. regulamin podala Gosia juz w temacie.
Nie inetersuje mnie w jaki sposób robi się opisy psów i test charakteru bo to widziałem i mam na ten temat okresloną wiedzę, ale interesuje mnie dlaczego niezgodną z przepisami ma być bonitacja przeprowadzona przez czeska sedzinę w Polsce, a czym się to różni przez przeprowadzoną w jednoosobowym składzie sędziowskim bonitacje we Francji czy na Litwie. Poprostu chciałbym wiedzieć jaka jest różnica i jakie przywileje, ze to samo jest uznane lub nie. Interesują mnie wytyczne co do pozoranta, składu sedziowskiego i dokumentacji. Moze zapytam inaczej kto musi na tym papierku złożyć podpis aby zostało to uznane.
wilczakrew no está en línea   Citar y responder
Anterior 29-Jul-2009, 12:08 AM   #2
wolfin
Moderator

Enviar un mensaje por ICQ a wolfin Enviar un mensaje por Skype™ a wolfin
Predeterminado

powtorka:

1 raz Margo odpowiedziala:
2. raz ja:
Cita:
a na Slowacii na bonitacje byles? watpie.
jesli nie zauwazyles wedlug jakich regulamin jest robiony na Litwie kedy SAM byles tam, to mi trudno, jasne bylo wedlug jakiego sa to robione, i opisy psow i test charakteru.
czy juz sam pamietas? jesli nie zerkni na wyniki i one powiedza wedlug jakiego regulaminu robimi.
p.s. regulamin podala Gosia juz w temacie.
tu jest juz 3 raz odpowiedz co jest potrzebne na OFICIALNA bonitacje,
noo i teras powiedz ze nierozumies,
w tedy ja juz nie wiem jak pomoc, bo wszystko masz podane i to kilka raz.
czy poprostu z siebie idiota robis, zeby plakac ze wszyscy ciebie niekochaja i biednego nawet w kosciole bija

Reglas del foro