![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||||
Senior Member
|
![]() Quote:
Przykro mi, ze jako jedyna dostałaś odmowną decyzję pisemną o przyjęciu w szeregi nieudaczników. Quote:
renegat odstępca, odszczepieniec, przeniewierca, zdrajca. Odstępca - jak najbardziej bo nigdy nie zgadzam się ze zdaniem ogółu. Odszczepieniec - to też trafne określenie bo zarówno ja jak jak i mój pies nie pasujemy do całej reszty. Przeniewierca - to jak najbardziej trafne określenie bo śmiał przeciwstawić się forumowej królowej, miał czelnosć niezgodzić sie z jej zdaniem i co najbardziej boli zawiódł jej zaufanie i przeszedł na stronę wroga Zdrajca - to najbardziej pasuje do mojego profilu osobowego - mami wszystkich właścicieli wilczaków, a biedna forumowa królowa musi ich potem uświadamiac w jaki to perfidny sposób oczernia ich psy w internecie i jakie to straszne wygaduje na nich opinie. Moje słownictwo w ostatnim czasie się znacznie poprawiło bo miałem dobrą nauczycielkę, która co chwila zwracała mi uwagę na błędy, oraz pokazywała jak używać rynsztokowego słownictwa w wysmakowany sposób. Quote:
Muszę przyznać , ze jesteś MISTRZYNIA w różnego rodzaju mistyfikacji. Potrafisz do perfekcji wycinać wyrazy z kontekstu zdania i dorabiać całkiem słuszną do nich teorię. Jesteś również mistrzynią we wskazywaniu innym błędów tam gdzie ich nawet nie ma i tak Ci nadal wierzą, ze nie jest inaczej. Potrafisz sprowokować sytuacje wręcz do perfekcji. Mistrzostwo świata i nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę, ze tego nie potrafię. Quote:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
love and terror
|
![]() Quote:
(i nie mowie zdanie prawidlowe ogolu tylko tu, w swiecie wilczakow, ale w innym tez) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Co nie znaczy,że obóz jakkolwiek mnie zajmuje. Wyraziłam się jasno co do idei organizowania obozu, jakiegokolwiek.O uczestnikach, w przeciwieństwie do Ciebie- nie napisałam nic. Upierasz się ustawić cała, w sumie fajną inicjatywę w jakimś obrzydliwym świetle, zupełnie nie rozumiem dlaczego...ale nie zamierzam podejmować dyskusji na ten temat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|