![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Aaa, racja, oglądałam jak byłam mała troskliwe misie
![]() Astarte raz tarmosiła mój termofor w pluszowym hipopotamie ale został jej brutalnie odebrany, bo to przecież mój termofor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Jakieś nowe zdjęcia z wilczakowych wakacji!!!!
![]()
![]() |
#3 |
Wilkokłak
|
![]()
Trochę fotek z Kaszub A.D. 2010
![]() Najpierw trochę widoczków. ![]() ![]() ![]() Jedyna w okolicy asfaltowa droga ![]() ![]() Tubylec i biedronka ![]() I jeszcze "muzykalne jaskółki" ![]() ![]() Last edited by Grin; 05-08-2010 at 21:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilkokłak
|
![]()
A teraz "pieskie"
![]() Po odnalezieniu pańcia odpoczynek w jagodzinach. ![]() a potem można się powłóczyć po lesie (w tle pańcia obżera się jagodami ![]() ![]() Tutaj natomiast Łowca demonstruje wykorzystanie w praktyce umiejętności nabytych w trakcie szkolenia do PT2 i agility ![]() ![]() A tu dowód, że na Kaszubach nawet Łowca potrafi biegać za patykiem do wody i NAWET popłynąć za nim kawałek. ![]() ![]() ![]() Ale i tak ulubiona głębokość wody dla Łowcy jest taka: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilkokłak
|
![]()
Ten "patyk" też by się świetnie nadał do poobgryzania...
![]() Cóż, nie od dzisiaj wiem, że Łowca w każdej sytuacji potrafi zadbać o swoją wygodę... ![]() ![]() I parę zdjęć z cyklu... wariat ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wilkokłak
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wilkokłak
|
![]()
Nie wiem, czemu dzisiaj widać tylko zdjęcia załadowane na zewnętrzny serwer, po tych podlinkowanych z galerii WD zostało... echo.., a wczoraj były.
![]() ..................... A teraz znowu są, ale nie wszystkie. Nic z tego nie rozumiem. ![]() Last edited by Grin; 06-08-2010 at 08:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Distinguished Member
|
![]()
A mnie i tak najbardziej podoba się Łowca jako Happy Dog
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |