![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Co do wykruszenie to nie wiem
![]() My czyli Imbusy ( 1pies), Zorany ( 2psy), Nirvany ( 3 psy), Aga+Krzysiek??( Ilma), Margo ( nie wiem ile psów), Przemek, I coś Shaluka?? wspominała. Co do reszty to nie wiem ![]() Ale i tak bedzie sie DZIAŁO!!! GÓRY CZEKAJĄ NA NAS!!!
![]() |
#2 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Jeszcze ja będę i to z wilczakiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
SUPER KASIA!!! CIESZĘ SIE BARDZO NA SPOTKANIE!!!
Zatem grupa sie powiększa!!!
![]() |
#4 |
Wilczy Duch
|
![]()
My będziemy na 100%. Jeszcze nie wiem czy na cały tydzień, czy na kilka dni. Zobaczymy jak wyjdzie z małym najmniejszym zbójem- Tymkiem, bo Gis już większy nawet od Ish
![]() Jefta super, że będziesz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
My bedziemy od niedzieli do soboty!!! W niedzielę - mam nadzieję że dobijemy tak około południa!!!!
![]() |
#7 |
Wilczy Duch
|
![]()
To super
![]() ![]() My jeśli zdecydujemy się na cały tydzień(a tak planujemy) to tak od popołudnia, w niedziele planujemy się pojawić ![]()
![]() "...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach." Last edited by shaluka; 04-08-2009 at 13:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
nas niestety niebedzie, nie w tym roku, za duzo okolicznosci, ktore nie pozwola mnie wyjechac.
Ale zycze milej zabawy i duuzo fotek rob cie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|