Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > ČSV v nouzi

ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích...

Thread Tools Display Modes
Old 13-08-2009, 14:20   #11
Stela
Junior Member

Send a message via ICQ to Stela

Quote:
Originally Posted by Romana Hajasova View Post
Daxe jsem nedávala pryč s tím ,že nemá rád děti ,ale s tím ,že nám hrozilo neprodloužení nájemní smlouvy skrs neustálé štěkání v bytě bez mé nepřítomnosti,nebylo na krmení a na děcka byl rapl ne agresivitou,ale neohrabaností.Te´d je kastrovaný ,tak se mohl změnit...A já v těhotentví nemohla takový šídlo krotit...
Daxe sem neple´t prosím...
A to jste si pak zase pořídila štěně vlčáka?? když jste nezvládala psa jiného? Já být Vama jsem šťastná za to, kde Dax je a rozčilvat se na majitelku (již dříve), že jej nechala vykastrovat a že byste si pro něj nejradši přijela se slovy, že mu zmizela jiskra z oka - to se fakt nedělá. Ba naopak teď se nemusí od fenky izolovat, dobře se snese s kamarádem Garmem apod. Věřím, že by Daxo s Vámi ani nešel teď je to opravdu super pes, který má konečně rodinu, kamarádku a plno dalších přátel a je spokojený a nemusí se bát, že by zase cestoval. Nechápu Vaši "nezodpovědnost" brát si do pronajatého bytu 2 velké psy, když nevím jak to bude dál a pak je dát pryč, pak si pořídit štěně zase velkého psa, to dát taky pryč a nakonec máte křížence menšího vzrůstu na něho příjde řada kdy?? Na Vašich stránkách máte plno krásných citátů - někde jsem i četla "že je pes záležitost na 10-15 let, proto si rozmyslete zda jej chcete než si jej koupíte". Měla byste se tohoto hesla držet.
Stela jest offline   Reply With Quote

Posting Rules