![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#201 | ||
love and terror
|
![]() Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Distinguished Member
|
![]()
Narvana to w sumie nieźle... Jak będziesz miała Wilczkaa to byś se mogła poskakać za granicę na wystawy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
love and terror
|
![]()
No w sumie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
love and terror
|
![]()
Mi sie strasznie Culsu podoba
![]() ![]() Taka mala zwinna ![]() Ech... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Junior Member
|
![]()
Porównajcie zdjęcia Culsu i jej mamusi w jej wieku ( te zdjęcia przy podanych wagach szczeniąt) - są identyczne, jak 2 krople wody. Margo, czy tak jest rzeczywiście, czy tylko mi się wydaje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Distinguished Member
|
![]()
Narvana ja wiem, czemu Ci się to zdjęcie podoba!
![]() Mała wygląda jakby już była mistrzynią w agiliti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cheł chłe ![]() No nie zupelnie Podoba mi sie ze wzgledu na ta zabawke w pyszczku ![]() Tak dumnie idzie ![]() No ale Culsu jest to co lubie (Margo mowila) ze jest mala zwinna i podobna do Jolly ![]() Czyli cos dla mnie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Distinguished Member
|
![]()
Wiedziałam...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() Moze bedzie Kto wie? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
VIP Member
|
![]()
Do starszych rocznikiem: pamietacie taka bajke na dobranoc "Karlson z dachu" ? O takim człowieczku, latającym za pomoca smigiełka na czapce??
wygladał prawie jak te tu niżej.... Normalnie sama słodycz.....cudeńko ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
VIP Member
|
![]()
Heh ... male teraz zajmuja wiekszosc naszego czasu. Niby mozna byloby im pozwolic bawic sie samemu, ale wtedy i zabawa mniejsza i kontakt z ludzmi slabszy. Przyznaje, ze nie posluchalismy Gagi i wyrzucilismy malenstwa w piatek na dwor. Zimno oczywiscie nie bylo, ale za to MOKRO i BRZYDKO. Bloto, topniejacy snieg i brud. Biedactwa....
![]() ![]() ![]() http://dl.wolfdog.org/video/2004.12-...04-2-divx5.avi Sobote male przeszalaly w mieszkaniu. Nauczylam sie w ekspresowym tempie zamykac za soba drzwi, bo jak tylko widza, ze siegam do klamki to cala ekipa leci za mna. A potem jest juz tylko lapanie i szukanie: w lazience, kuchni, pod szafa, pod stolem. To, ze sa widac jedynie po przewracajacych sie krzeslach, uciekajacej miotle, odglosach gryzienia i mlaskania i dziwnych ruchach obrusow na stolach. A gdy dodac do tego fakt, ze one nie chodzi, a jedynie biegaja (narazie jak konie), to macie caly obraz, co sie obecnie u nas dzieje... ![]() Niedziela to odwiedziny.... niemieckiej policji.... ![]() ![]() ![]() Maluchy ucza sie teraz w przyspieszonym tempie. Glownie na bledach, ale wiedza juz, ze Bolowi nie wolno obgryzac lap, Jolly nie ma mleka i nie wolno jej wyciagac karmy z miski. Bela jak je to tez jest niedotykalska, a Juzio wcale nie jest od niej lepszy. Jedynie dwunogi sa jakies takie wyrozumiale, wiec najlepiej sie nadaja na cel glupich pomyslow. Widac tez juz mocno roznice w charakterkach. I tak: * Callisto To narzeczona Bola. ![]() ![]() ![]() * Culsu Domowy zabijaka - z powodu wzrostu chyba czula sie niedowartosciowana, bo teraz to prawdziwy zakapior. ![]() ![]() ![]() * Cerber To typowy indywidualista - pod kazdym wzgledem chce sie wyrozniac ze stada. Chodzi wlasnymi drozkami, wszysto robi inaczej - jak banda spi, to on sie bawi, jak inne biegaja, to on kladzie sie na poslaniu. Uwielbia spac razem z reszta doroslych psow w pokoju komputerowym - pozostaje tylko pytanie, czy robi tak z powodu checi kontaktu z ludzmi, czy raczej, aby znowu wybijac sie ze stada.... * Camio Jeszcze niedawno pisalam, ze to muszkieter. OK, nadal sie porusza z taka gracja, ale cofam to co pisalam o dobrym wychowaniu. ![]() ![]() ![]() ![]() * Cheitan Misio, ale nie mylic ze "spokojny", bo zaden z psiakow taki nie jest. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#212 | |||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Quote:
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#213 | |||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() A skoro macie TYLE z nimi klopotu to moze czas im juz do nowych domkow? ![]() Quote:
Gumek w spodniach nie mamy...wiec spoko ![]() ![]() Albo...dac mlodemu w trabe ![]() Mam nadzieje, ze niebawem ja tez bede mogla same takie mile rzeczy pisac o szczeniaku ![]() Quote:
Niezla teoria ![]() ![]() Ze mna jest bezpieczniej niz z pulkiem wojska....albo wrecz przeciwnie..jak ktos mnie wkurzy ![]() Ale wlasnie podsunelas mi pomysl...na takiego wilczaka to moze byc calkiem niezle branie, nie? Zwlaszca podczas tych "samotnych "spacerow ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Senior Member
|
![]()
Co tak cicho o Cymbalkach?
poprosimy, poki jeszcze sa razem.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Senior Member
|
![]()
Nawet wiem po co
![]() A inni nie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Junior Member
|
![]()
Kurcze, znowu jakaś strasznie tajemnicza historia. No nie dajcie sie prosić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |