![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Manu - wczoraj w południe wrócilismy z obozu na Słowacji. Dopiero dzis połazimy po Sopocie i jajkby cos to damy znać. Zapisałam numer.
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Z góry bardzo dziękujemy !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Szasztin - byłoby super !!! Dziś rano była widziana na osiedlu Żabianka na promenadzie przy sklepie GROSZ - o 9 rano.
Wklejam link do wątku w dogo, gdzie są aktualne informacje, gdzie była widziana http://www.dogomania.pl/forum/f96/gd...l#post12802998 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
My postaramy sie podjechac na promenadę na zabiankę około 20:00 i poszukać.
W ciągu dnia tam jest bardzo duzo ludzi ![]()
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Wieczorem myślę dużo lepiej - skoro jest płochliwa, pewnie się w dzień za bardzo nie afiszuje. No i pewnie odpoczywa gdzieś w cieniu - nie wiem jak w Sopocie, ale u nas od rana skwar
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Wczoraj między 20:00 a 22:00 byliśmy na spacerze w okolicach Żabianki, zle po młodej ani widu ani słychu. Dziś rano Sławek pobiegł z Imbusem w tym kierunku ale tez nic
![]()
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]()
Ponoć trzy dni temu była widziana za Jelitkowem w stronę Sopotu - ale pzrecież wczoraj z kolei na Żabiance. Więc chyba sporo wędruje po znanych już sobie miejscach.
Generalnie cały czas trwa też akcja rozwieszana plakatów, gdzie się da, bo obszar poszukiwań znacznie należy rozszerzyć. MOże bylibyście w stanie się przyłączyć ? ![]() Bartek pisze: Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|