![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Jaki lumpeks? Toż podobno w tym sezonie przynajmniej w modzie męskiej pulowerki w wyspiarskie romby są na topie
![]() PS: i nie zapomnijcie o utopencach, ja od razu mówię, że w tym roku nie podejmuje się już robienia langoszy dla 100 obżartuchów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
No tatranski czaj ( tzn tatarski czaj) ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
![]()
![]() Forum to nie rzeczywistość... A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia. Last edited by sssmok; 18-08-2009 at 13:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Tmave Zlo
|
![]() Quote:
![]() Wyślę Wam jutro pocztą smykę (wróciła ze Złem z wakacji) i 2 paczki tytoniu do sziszy ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
JAAASNE.... Rok temu wypracowalas norme na nastepne 10 lat.... Teraz mozesz juz tylko przyjezdzac i sie bawic.....
![]()
![]() |
#8 |
Wilkokłak
|
![]()
Hihi, pamiętam; pierwsze, co się mym oczom ukazało w Peronówce, to Joanna cała biała z wapna, czy czegoś w tym stylu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
ja to wiem ze szaszlykow nie robie
![]() ![]() ![]() hmmm a beda chetne na litewskie czasto ziemniaczane? w takim razie ( jesli pomocniki beda ) mozemi tez to zrobic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Ale przeciez Wam tez nie bylo latwo... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() ![]() To my zwaliliśmy się Wam na głowę praktycznie bez zapowiedzenia, bo w bardzo gorącym dla Was momencie zachciało nam się wilczaka, a zostaliśmy ugoszczeni jak jacyś "honorowi goście". W tej sytuacji te parę cukinii to fraszka niewarta nawet wspominania. Aż się dziwię, że pamiętasz. ![]() Inna sprawa; aż mi trudno uwierzyć, że to już rok minął od tamtego czasu. Wtedy jeszcze nic nie było wiadomo; suczyska jakieś niemrawe w "tym" temacie itd., a tu proszę; własne bure i to już całkiem spore leży koło mnie. ![]() Last edited by Grin; 19-08-2009 at 20:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Grin - czas szybko mija trzeba sie cieszyć tym co sie teraz ma i tym co lezy pod nogami. Pozdrowienie dla Łowcy ![]()
![]() |
![]() |
|
|