|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Ja też już grzecznie wpłaciłam pieniążki
![]() Miejsc noclegowych nie rezerwujemy - w tamtym roku fajnie nam się spało w samochodzie, a tym razem to nawet przyczepę kampingową (psio-kampingową, należałoby dodać) zabieramy |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VIP Member
|
No to na chwile obecna mamy zgloszenia od 105 osob z Polski, Slowacji, Czech, Niemiec, Austrii, Holandii, Litwy i Portugalii (z 77 wilczakami i 9 psow "ras innych) ... A zgloszenia nadal nadchodza...
Last edited by Margo; 24-08-2009 at 16:16. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
A my powoli sie zbieramy i jedziemy... robic bigos
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Ja zaczęłam właśnie
No to będzie dużo bigosu, niech już nikt inny się nie waży żadnego przywozić |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
dawac tylko ten bigos
litewski chleb juz zamowiony ssmoku zarezerwoj mi te drzewka, bo bede z 5 wilczakow i ja ... ruszam juz jutro na wieczor |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
My przywieziemy UTOPENCE!!!
|
|
|
#7 |
|
Ardal Conall
|
My wyjezdzamy w piatek, gdzies ok 17.30 pewnie z Poznania. Razem z Danielem bedziemy jechac wiec powinnismy dotrzec bez problemów
Cos mi węch podpowiada, że trafimy w sam środek zabawy Liczba uczestników oszałamiająca!!! Będzie się działo Do zobaczenia!!!
Choćbyś życie swe włożył w wilka wychowanie, szkoda trudu; wilk wilkiem i tak pozostanie. Last edited by Kamoszka; 26-08-2009 at 17:06. Reason: zmiana info |
|
|
|
![]() |
|
|