![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
tylko pozazdroscic takich spotkan
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Ło matko, a co tu tak cicho...?
![]() ![]() My bardzo zajęci i dopiero teraz mam okazję coś napisać. Standardowo i też na piśmie ![]() ![]() ![]() Igi, na kawałku niemieckim zatrzymano nas do kontroli, niezła by była jazda, gdybyście tam w przyczepie siedzieli... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
A, i jeszcze odnośnie zdjęć, bo zapomniałam.... Właśnie je dopiero zrzuciłam z karty. Niewiele robiłam, bo latała tam przecież Szalona Kaśka z tym cudownie jasnym i "zoomowym" obiektywem non-stop, więc...
![]() ![]() ![]() Daiva, pamiętasz o zdjęciu z Anatolkiem ? Wyślesz mi ?... ![]() A Ty Kasia masz znacznie więcej zdjęć dla mnie, prawda...? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Bo my jeszcze spotkania nie skonczylismy....
![]()
![]() |
#6 |
Forest Hood
|
![]()
My też już w domu
![]() ![]() Wieeelkie podziękowania dla wszystkich domowników jak i całej reszty organizatorów za naprawdę ekstra zabawę, pyszne jedzonko no i te lampiony-klimat niesamowity. Aaa... i Przemkowe nalewki a w szczególności "niewiadomocoto" dla wtajemniczonych ![]() Manu, znalazłem w domu dla Ciebie odpowiedni kocioł na Twój przyszłoroczny bigos (szacuneczek) ![]() ![]() Kasia, z niecierpliwością czekamy na fotki!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]() ![]() Hi, hiii..., dobra, za ile ?.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forest Hood
|
![]()
Hi, hiii..., dobra, za ile ?....
![]() ![]() Przywiozę w przyszłym roku bo nawet firma kurierska nie da rady ![]() Za ile ? Za Bigos ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Mimo masy pracy i niezbyt wielu chwil, by spokojnie posiedzieć z Wami to jednak muszę powiedzieć, że będę wspominać całą imprezę bardzo pozytywnie. W tym roku nauczeni doświadczeniami z poprzedniego roku, jakoś łatwiej poszło nam przygotowywanie wszystkiego na taką "bandę"
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Po trudnościach z logowaniem wreszcie mogę coś napisać.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() A tak na serio to jaki ten gar jest duży ? ![]() ![]() ![]() Daiva, opowiadaj o tym powrocie ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|