Ga terug   Wolfdog.org forum > Polski > Hodowla

Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach....

Reageren

Discussietools Weergave
Oud 8 February 2005, 18:18   #1
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's schermafbeelding

Stuur een bericht via MSN naar z Peronówki Stuur een bericht via Skype™ naar z Peronówki
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rona
Co jest z tymi łapami Bola? Szara też nienawidzi grać 'w łapki' - od razu ucieka na swoje miejsce i chowa je pod siebie... Myślałam, że to cecha indywidualna ?
Tzn wytlumacze na sobie: nie cierpie, gdy ze smacznego snu wyrywa mnie bol palca u nogi, ktora wystaje spod koldry, a ktora jakas pirania pomylila z koscia... I dziala mi na nerwy, jak nie moge poza lozko wystawic nawet reki, bo zaraz staje sie ona obiektem atakow. I to o 4 nad ranem, czyli zaraz po tym jak klade sie spac...

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rona
Gagusiu, to się otrząśnij z tego roztrzęsienia. Cheitan Wolf będzie już za miesiąc potrzbował silnej alfy
A moze wlasnie zakup psa byl celowy wlasnie z tego powodu. Moze Gaga i Giga potrzebuja meskiego wsparcia na spacerach. Roman pracuje, z Giga mozna co prawda pogadac, ale chlop z niej nie jest, wiec Gaga wymyslila rozwiazanie?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Aga
Porównajcie zdjęcia Culsu i jej mamusi w jej wieku ( te zdjęcia przy podanych wagach szczeniąt) - są identyczne, jak 2 krople wody. Margo, czy tak jest rzeczywiście, czy tylko mi się wydaje?
Przez dlugi czas rzeczywiscie tak bylo, ale teraz bardziej podobna jest jednak Callisto. No pomijajace to, ze w realu obie sa niemal identyczne...

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Met citaat reageren
Reageren

Regels voor berichten