|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#101 |
|
Moderator
|
a ja juz wiem jak robic bigos, caly wieczor chodzilam za sssmokem i zerkalam na to cudo robienia. Szmaczny byl
a litwinska kompania mysli- czy smakowala babka zemnacziana czy nie? bo jakos szybko znikla, a ci byla dobra to nie wiadomo |
|
|
|
|
|
#102 |
|
love and terror
|
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
cantodolobo.com
|
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
The Grim Reaper
|
Dla wszystkich, którzy korzystali z różnych pysznych trunków, przypomnienie pewnego toastu, który zrobił tam karierę, i jednocześnie dowód, że takowe były na naszych ziemiach już w dawnych latach wygłaszane:
|
|
|
#105 |
|
Junior Member
|
http://www.wolfdog.org/drupal/pl/gallery/pic/103300/ z tego co pamiętam to na tym zdjęciu jest Fenrir Braterstwo Wilczaków, choć na 100 % nie jestem pewny.
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Junior Member
|
miguelcary17 - our neighbour ?
Daiva, mnie nie było dane spróbować, Twojego ciasta za bardzo, ledwie kęsa, ciężko mi powiedzieć coś o smaku, dostałam jakiś środek, brakowało mi czegoś Halski, Ty myślisz, że ja ten bigos na miejscu będe robiła....? Spoko, ja naprawdę musze poszukać sobie jakiegos wielkiego gara. Ja już wszystkie zdjęcia kilka dni temu wrzuciłam, jak obiecałam. A ma ktoś jeszcze może moje na zdjęciach ? Szczególnie szczeniory wśród wilczaków ? Bardzo ładnie proszę....
|
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Senior Member
|
No to my dopiero wróciliśmy z wojaży...... i choc trochę spóźnieni dziekujemy Margo, Przemkowi i Uli za wspaniałe przyjęcie. BYŁO WSPANIALE!!! Z ROKU NA ROK JEST CORAZ LEPIEJ
Zdjęcisa będą jak tylko przebrne przez tysiace fotek przywiezionych z Czarnogóry i okolic.
|
|
|
#109 |
|
love and terror
|
oo, super, ze jestescie juz!
Ja w Wasza nieobecnosc zdazylam zmierzyc od naszego domu do Was czas, tj 33 minuty piechota |
|
|
|
|
|
#110 |
|
Senior Member
|
No to super - 33 min to prawie nic
|
|
|
#111 |
|
Senior Member
|
Kilka zdjęć z sobotniego wieczoru i puszczania lampionów:
Pierwsze lampiony były za BOLA I HOKIEGO: ![]() ![]() ![]() A następnie wypuściliśmy lampiony za wszystkie wilczaki: ![]() ![]() ![]() ![]() Az nasze lampiony stały się światełkami szybującymi w nieznane... ![]() ![]()
|
|
|
#112 |
|
Senior Member
|
Zdjęcia z bonitacji już dostępne w galerii wolfdoga:
http://www.wolfdog.org/drupal/pl/gallery/subcat/5/166/
|
|
|
#113 | |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Quote:
![]() Jest jakas malutka szansa na plytke z orginalami - nie tylko z bonitacji, ale z calego spotkania. Moze byc ocenzurowana |
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
Senior Member
|
ssmok - jak na razie to bierz z picasy co Ci potrzeba
Dla przypomnienia kilka zdjęć z wakcyjnej Poźnej: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pierwsza część zdjeć z Późnej - za kilka minut w galerii wolfdoga
|
|
|
#115 |
|
Distinguished Member
|
Kasiu, super fotki, bardzo mi się podobają!!!! Jesteś mistrzynią "łapania" cienia, nastroju, klimatu... Myślę, że Ty i Jacek macie talenty fotograficzne, których można (życzliwie
) pozazdrościć. |
|
|
|
|
|
#116 |
|
Senior Member
|
Dzięki Rona! Ja poprostu lubię robić zdjęcia no i czasami mi wychodzą
|
|
|
#117 |
|
Member
|
Szasztin a ja chciałam ci przypomnieć o obiecanym zdjęciu zygzaka z jego białymi kłami
bo zdjęcia w twoim wykonaniu to takie małe perełki |
|
|
|
|
|
#118 |
|
VIP Member
|
A ja slicznie sie usmiecham o plytke ze wszystkim i fotkami. Glownie chodzi mi o te cenzurowane, czyli z tanca Rusalek i zawodow "Jak mawiaja Francuzi to co stoi to do buzi"......
|
|
|
#119 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|