|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Plessowy wilczak
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Fajnie było ale się skończyło Dla tych co nie wiedzą to się pochwalę nasza Thaika dostała BOB w stawce 1/1
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
VIP Member
|
I oczywiście Unce BOBa za dzisiaj |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wilkokłak
|
I jeszcze raz brawa dla tandemu Magda - Astarte; pięknie się zaprezentowałyście w ringu!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Plessowy wilczak
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Życzymy powodzenia na kolejnych wystawach
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Plessowy wilczak
|
Nie wiem, jak teraz Astarte będzie się zachowywać na ringu... Nie wiem czy pozwoli, żeby obcy pies stał za nią...A dla mnie przymuszanie trzęsącego się ze strachu psa do stania tyłem do zwierzaka, który dwa razy na nią wyskoczył to było troszkę powyżej moich sił...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
VIP Member
|
facet jest młotek bo nie uważał i stal za blisko. Zawsze możesz poprosić o trzymanie dystansu. To samo zresztą szalenie pomaga w ringu pierwszej oceny i podczas ruszania do biegu kiedy jest więcej niż jeden pies. Po prostu nie psuje się sobie wzajemnie wystawiania siedząc komuś na plecach. Ale to właściwie podstawy kultury i odrobina myślenia
Myślę, że mimo nieprzyjemnego przeżycia będzie dobrze Odp była do trunksia&witgor ale wskoczyła pod postem Przemka (btw:celny podpis Przem!)
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga; 13-09-2009 at 21:37. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
|
|
|