Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Sport & trénink

Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích...

Thread Tools Display Modes
Old 17-09-2009, 10:51   #10
Adrian
Junior Member

Adrian's Avatar

Ty díry ve sněhu, to dělají v Gronsku/a asi i jinde kde je dost sněhu, je to docela vtipně řešený kotec/. Bývalý Čsv musheři ze Slovenska mi říkali, že lze zapřahat i psy kteří se vyloženě nesnáší/to věřím, že to pak musí svištět, ale představit si to nedokážu/.
Já teď dám hafanům s kolem na týden pokoj/jedeme na Velkou fatru/. Jezdíme hodně po asfaltu a polních cestách a ty tlapky potřebují oraz.

Nicméně mě nedávno docela udivilo, že po 40km průzkumu Pražských cyklostezek/většinou dlažba, asfalt/, byly zvířáci úplně v pohodě/tlapy nebylo třeba nijak zvlášť ošetřit/, a ještě doma dělali binec, kdežto ZVP1 v Letovicích odskákali rozervanými polštářky a dvoudenní neschopností ujít víc jak 10 metrů v kuse.
Nevím co Trenéra Jílka na tomto podniku z pohledu diváka tak pobavilo/jak píše ve zpravodaji KCHČSV/, ale většině účastníků do smíchu nebylo.
Adrian jest offline   Reply With Quote

Posting Rules