|
|
|
|||||||
| Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
http://www.srdcervac.wbs.
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
No, to je přesně to, co budu šidit. Tak aspoň vím, na koho se před Vánocemi obrátím
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Právě proto na vánoce už léta zamykáme příbytek a jedeme oslavovat slunovrat do hvozdů
To jsou ty vzpomínky na vánoční přípravy z dětství. Šílící matky a otcové prchající z dosahu rodinného krbu No ale zpátky k postrojům. Všimnul jsem si, že docela dost lidí používá SLED i na ostatní tažné sporty. Fakt je, že Guard dokáže docela nepříjemně odřít podpaždí předních nohou a musí se zašívat proti posunu. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
A taky se změnila plemena, která tyhle postroje v současnosti používají. Ti ohařoidi mají úplně jiné hrudníky, postroje se pod krkem pošoupávají do strany....proto třeba Dáša Nešněrová šije vše na míru, člověk si tam může objednat cokoliv a ona to ušije. A ty nové postroje na ohaře a ESP vypadají úplně jinak.
Já mám Sled i Guard, ale guardy v podstatě leží pořád ve skříni. Mám dlouhé šňůry, takže ten tah jde dozadu a dolů i když jedu na kolobrndě nebo tříkolce . Běhací sporty neprovozuji neb nemůžu A nevím, mně se prostě ten Sled zdá takovej šetrnější ke psům. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
http://www.srdcervac.wbs.
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Ten jenom haluzí vymete jeskyni a má na Vánoce uklizeno.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
A pak vezme kožešiny, práskne do zápřahu a jede je prokalit do bahna vánočního velkoměsta
Já mám havěť mimo sáňky uvázanou vždycky na opasku. Je to sice trochu plachtařina/jako posledně -zdarma/ a tak jsem je nikdy nemohl ozkoušet. Asi pošlu Hrobníka na nákup do Manmatu/škoda že tam byl včeraBlbý je, že zkoušky ZVP vyžadují vodítka max 2 metry. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
Tak já zrovna včera kupoval i sled XXL
N těch zkouškách uvidim, ale měl jsem šňůru 2m a teď sem si nechl ušít třímetrovku. Jednoduše od postroje po ocas skoro metr a od opasku ke kolu v podstatě to samý a když líné psisko z kopce běží pomalu, musím brzdit |
|
|
|
![]() |
|
|