![]() |
![]() |
|
Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozor! Protištěkací obojek funguje proti štěkání, na vytí ne! Alespoň třeba typ D mute reaguje na nárazový pohyb hlasivek. Vytí je táhlé a nechává ho to v klidu. Navíc ty obojky psi opravdu stresují a to to ani nemusí být ČSV, na ty bych to nedoporučovala ani zkoušet!
Spíš možná ultrazvukový obojek nebo lépe ultrazvukové cosi jako chůvička pro děti, snímá to zvuky mikrofonem a vydává nepříjemný zvuky pro psa, který by ho měli donutit přestat řvát. U toho ale nevim zda to také rozlišuje štěkot a vytí a zas je nebezpečí aby to nereagovalo i na jiné zvuky z okolí.. Ty laktační hormony tedy nefungujou?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
no,kdyz uz obojek,tak ultrazvukovy,jiny ne a taky ten,co reaguje jen na vibrace hlasivek a ne na okolni zvuky.pokud to ovsem na vyti nezabira,tak mame smulu.laktacni hormony mame 6.den,na navodu se pise,ze to melo byt v provozu alespon mesic,taky to chce asi svuj cas. v pondeli teda predvadela slusne divadlo,pak nebyla dva dny doma az dnes.tak sousedi se pro jeden den taky nezblazni,holt se neda nic delat.carovat neumim...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Tak vám nevim ... dneska se Dakouš ničeho ani nedotkl ... ale vůbec ničeho ... a to si každý den aspoň stáhne z věšáku mikinu. Faktem je, že ráno chvíli koukal do misky, než začal žrát, tak nevim, jestli neni nemocnej :-D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() jinak vcera zaznam,klasicky hodinu vyti a pak se kadence snizovala. mela i opravdu svetle chvilky,kdy bylo relativne ticho a pak si to zkazila vytim tak minutu az dve v kuse.ale nerve cely den nepretrzite,snad se to fakt jeste nauci..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
A slyšel jste někdo o homeopatikách pro psy? Mělo by to snad být něco jiného než ty laktační hormony a prý to taky funguje. Pokud budu mít po přestěhování stejné problémy jako Mellorn, asi to zkusím.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Jo mimochodem ... dneska jsem zkusil vypínače překrýt bílými papíry A3, třeba to pomůže a nevzpomene si na ně, když je přímo neuvidí. Moc velkou šanci tomu ale nedávám, protože v pátek jsem po venčení kecal s kámoškou v baráku na chodbě a ten můj mezek se začal nudit. Když jsem ho srovnal, aby nevyváděl, kousek popošel, objevil na zdi vypínač a začal se po něm sápat :-) .... prostě to dělá z nudy a aby na sebe upozornil a to přejde až dospěje ... pokud to teda přežije :-( Last edited by jerabekj; 29-09-2009 at 10:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
to ja zase na homeopatika verim a celkem nam po operaci pomohly, lecila jsem ji u homeopata pro zvirata Mvdr. Jiricky,ordinuje na klinice AA vet,ale neni z Prahy,ale z CB,takze tam nebyva denne.Nevim,proc me tahle varianta nenapadla.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Tak by mne zajímalo, jak se to vyvíjí. Tenhle thread je už nějakou dobu vklidu, tak předpokládám že je klid i doma
![]() Jinak u nás to teď vypadá tak, že když ráno odcházím, ani se nezvedne z kanape a když jsem byl ted nemocnej doma, dával mi najevo jak moc ho tam stvu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Ahoj,
...no, spíš naopak:-/. Sofa z vesela hučí dál, někdy víc, někdy míň. Někdy přijdu a je vše ok, někdy najdu opět rozbité misky apod. Naopak, evidentně si krmení spojila s naším odchodem, takže i když jsem doma a dostane něco do misky, tak se na to vrhne, ale jakmile zajdu za roh tak za mnou hned vystřelí jak střelená s vyděšeným a tázavým výrazem - ty jdeš pryč?!! Vůbec se mi nezdá, že by feromony nebo jiné doporučené věci zabraly. Teď mě vet informoval o nějakém novém přípravku na přírodní bázi, tak to zkusím. Sousedi zatím, díky Bohu, ani nedutají.. Nevím jak je na tom Mellorn, snad lépe. Arwen je přeci jen založením a povahou uplně jiné zvíře. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
no napr. moji susedia sa mi uz neozvali, a hoci z posledneho mesiaca mam audio nahravky skoro z kazdeho dna, drzim sa v iluzii, ze je to lepsie a nepocuvam ich zatial
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
no u nas snad uz dobry. akorat prvni dve hodiny si zavyje,tak 3-4x za hodinu,ale jak kdy. kdyz jsem ty feromony dala pryc,prislo mi,ze vyla vic,tak jsem je honem rychle zase nainstalovala.
moc nenici,ale nekdy dostane blbej napad a ukradne nam celej chleba a oslinta ho a neco sezere a tuhle slohla priteli japonsky kuchynsky nuz,na kterem si dost zaklada a zustala z nej jen cepel. strenku jsem nenasla. taky se mohla porezat blbka. ![]() jinak ona se kouka z okna,protoze je pod oknem hned skrinka,tak snad se zabavi i timhle. sousedi uz u nas taky dlouho nebyli a pokud je uz nikdy neuvidim,plakat nebudu.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
tak jsem tu zas.bohuzel vymekl pritel a po slyseni nahravky z predvcerejska a vcerejska,kdy mela vyci intervaly co 7 minut,asi minutu az dve,rikal,ze s tim musime neco udelat. ma proste strach ze souseda,ktery dela tu nocni a navic se na to zkousel divat objektivne,ze u toho se neda spat. nevyje sice cely den,ale zvuk je to intenzivni. mela i hodinove pauzy,ale pritelovi pochodujou nervy hlavne s tim,ze ma strach,ze nas druzstvo muze vystehovat. takze hledam denni skolku. mam dotaz na honzu jerabka.nerikal jsi nahodou,ze na cvicaku na hajich je moznost pronajmu kotce? nebo nekde jinde na cvicaku? ja bych ji mohla umistovat vzdycky ke znamym,ale nechci je porad otravovat a navic by to bylo do konce jejiho zivota nebo do konce zivota souseda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|