![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
PSY szczeniaki 1.ANCZER Welkoscyrz brak wyniku Młodzież 8.Crying Wolf GISOTSU V1 CAJC N.J. Pośrednia 18.CZAMBOR z Vlciho dubu V2 res CAC Otwarta --- Pracująca --- Champion 41.ELIGO z Peronówki V 42.EURY z Peronówki V3 45.JOTUN z Peronówki V Weteran --- Suki Młodzież --- pośrednia 76.K-LEEL VORNJA z Peronówki V 77.KOKBAEL TAJGA z Peronówki V4 78.LILITH Girios Dvasia V2 res CAC Otwarta 92.ISHTAR z Peronówki V1 CAC 93. MALLORY Silver Power V3 Pracująca --- Champion 109.JUVART z Peronówki V1 CAC NDSwR Weteran 113.JOLLY z Molu Es V2 Wyniki w bazie WD są niekompletne. Poczekamy na oficjalne wyniki. Rona nie wiem skąd masz takie informacje, ale ja byłem na miejscu i widziałem też inne polskie hodowle, które bardzo dobrze zaprezentowały się na wystawie klubowej. Tak samo jak dobrze zaprezentowały się polskie reproduktory. Więc nie wiem czy tak źle wypadła polska ekipa na wystawie klubowej. To co pisałem nie dotyczyło wystawy klubowej, ale światowej i mam prośbę abyś nie zniekształcała moich słów i przypisywała je do czegoś czego nie dotyczą. Co do lansowania to ja widzę zupełnie co innego. Co do ratowania „ walczakowego honoru narodowego „ to ja mam swoje zdanie. Jak widać wystawa światowa była dla jednych priorytetem, a dla innych nie. Nie wszystkie wilczaki zaprezentowane na światowej były też wystawione na klubowej i odwrotnie. Nawet w ringu honorowym w finałach miał okazję pokazać się jeden Wilczak z polskiej hodowli. Więc nie wiem czy było aż tak tragicznie z polskimi hodowcami. Wystawa światowa Psy Szczeniaki 820 Declan Wilk z Polskiego Dworu Promising 816 Anczer Welkoscyrz Promising Młodzieży 829 Crying Wolf Gisotsu Excelent 3 Pośrednia 849 Czambor z Vlceho Dubu Very Good Otwarta 875 Jotun z Peronówki Excelent Championów 894 Eury z Peronówki Excelent 2 res CAC 893 Eligo z Peronówki Excelent Weterany --- Suki Szczeniaki 901 Doren Wilk z Polskiego Dworu Very Promising Młodzież 904 Andariel Conall Braterstwo Wilczaków Very Good Pośrednia 943 Lilith Girios Evasia Excelent 2009 K-lee Vornja z Peronówki Very Good 942 Kokb`ael Tajga z Peronówki Very Good Otwarta 967 Mallory Silwer Pover Excelent 4 965 Ishtar z Peronówki Very Good 951 Adane Jantarowa Wataha Good Champion 986 Juvart z Peronówki Excelent 1 CAC Weteran --- Tutaj też jest problem z wynikami bo są niekompletne. Mimo, że oficjalnie podane na stronie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() Wobec tego pytam, dlaczego nie masz za złe hodowcom, że nie wystawili grup hodowlanych na wystawie klubowej dużo bardziej prestiżowej niż krajowa? Co z tego że ich psy były wystawiane, skoro brakło ich przydomków w grupach hodowlanych? ![]() ![]() ![]() Sama o wystawach zdanie mam jakie mam i uważam, że jeśli w ogóle, to każdy jeździ tam i wtedy, kiedy mu pasuje i nikomu nic do tego. Udział lub nieuczestniczenie w wystawach jest poza jakimkolwiek osądem moralnym czy etycznym... ![]() Użyłam tego przykładu wyłącznie po to, żeby wykazać Ci jakie absurdalne tezy tu wcześniej głosiłeś; ![]() ![]() ![]() No widzisz, każdy sobie lansuje, kogo uważa za stosowne i wszyscy są happy... ![]() ![]() Quote:
Quote:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|