|
![]() |
#1 |
Plessowy wilczak
|
![]()
A Aszczurek chętnie pracuje na mięsko pod warunkiem, że nie ma obok siebie innego pieska, wtedy mięsko nieważne ilodniowe staje się mało ważne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Pracuj na psa. Kończysz, chowasz do kieszeni, potem kładziesz na kanapie i dobrze jest. Aport dobrze wchodzi, jak się rzuci drugiego psa do przodu. Same plusy.
Nie licząc minusów. :>
![]() |
#3 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Ja już na aport machnęłam ręką. Patysie, kamyczki itp. wzmacniają mi teraz przywołanie. Bo prócz tego, że Pańcia ma smakoszek to jeszcze gratis jest fajna zabawa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Jak robiła??? Cały czas musiałam się z nią szarpać, bo za nic w świecie nie chciała iść przy nodze tylko do pieska przed nią, albo do pieska za nią. A jak Łowca zniknął jej z oczu to wydała z siebie cała pieśń żałobną, że aż Pan obok się spytał czy nic jej nie jest....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
W ramach pocieszenia dodam, że niektórzy do tej pory jęczą na szkoleniu, jak za długo siedzą lub warują.
![]()
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
ja też w w/w ramach ...
![]() mój „osiołek” (czyt. uparciuch) http://www.wolfdog.org/pol/dbase/d9557.html w zależności od dnia (na chwile obecną rozróżniamy 3 rodzaje dni) 1. Pies ma dobry humor i jest chętny do współpracy – wtedy każdą komendę wykona „za darmo”- żadko sie zdarza ![]() ![]() Last edited by Vlad; 04-10-2009 at 12:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
lepiej być kanciastym Czymś niż okrągłym niczym Last edited by spy77; 04-10-2009 at 14:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Ale ona ma słodką tą sznupkę!!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() Poza tym toż to dziecko jeszcze. ![]() Podstawy ma dobre, teraz tylko szlifować. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|