![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Wybiera się ktoś do Zabrza?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wilkokłak
|
![]()
Tu masz pełny wykaz
![]() W razie czego wpisz w wyszukiwarkę "vlcak", gdyby nie wyświetliło się od razu. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Ja jeszcze dziś będę walczyć telefonicznie, bo nie została przyjęta Inti, tzn , źle wypisałam nr rejestracyjny i poproszono mnie bym go mailem dosłała co uczyniłam. Za psy zapłaciłam i wczoraj zauważyłam że widnieje tylko Blitz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Distinguished Member
|
![]()
Zgłosiłam Lorkę i chcielibyśmy dojechać, ale nasze plany z dnia na dzień stają się mniej realistyczne.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
![]() O, ho ho, będziemy miały po raz pierwszy konkurencję.... Mam nadzieję, że Astarte nie uzna, że zabawa może być fajniejsza od ładnego stania i prężenia klaty... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
Telefonicznie? Ja jak nie byłam pewna czy mi Astarte przyjeli to przez dwa tygodnie ponad dzwoniłam i nikt nie odbierał... A na uprzejmego meila odpisali jednym zdaniem: "pies jest ujęty w katalogu". Bez żadnego "witam", "pozdrawiam" czy "pocałuj mnie w d..."... Mało sympatyczne wrażenie wywarł na mnie ten odział... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
Tam jest lista wszystkich imprez, a przy nich link do odpowiednich stron organizatorów. ![]() Btw: powodzenia. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Galicyjski Wilk
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
Ja dzwoniłam w godzinach i dniach ich urzędowania i też było echo.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
tu macie przyjęte psy
![]() FCI 332 - Ceskoslovensky Vlcak / Psy - Rüden Klasa: szczeniąt / puppy 16 DECLAN Wilk z Polskiego Dworu Klasa: weteranów / veteran 17 ChPL CLIF od Bulizniku CS Suki - Hündinnen Klasa: szczeniąt / puppy 18 ASTARTE Lupus Ardor 19 DORREN Wilk z Polskiego Dworu Klasa: młodzieŜy / youth 20 LORELEI z Peronówki Klasa: pośrednia / intermediate 21 BLITZ Galicyjski Wilk Klasa: championów / champion 22 ChPL CIRI Wilk z Polskiego Dworu http://www.zabrze.zkwp.pl/Zabrze2009_01.pdf |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Niestety były tylko 4 suczki, bałagan dojazdowy jak zwykle w Zabrzu, zmiana miejsca nie zmieniła tego. Organizacyjnie też nie teges, bo Inti od Magdy została przyjeta w aneksie do katalogu, ale informacja zwrotna o tym do Magdy nie dotarla.
Wyniki jakie złapaliśmy to: Suki Klasa: szczeniąt 18 ASTARTE Lupus Ardor wybitnie obiecująca, Naj.Szczenie Klasa: młodzieży 20 LORELEI z Peronówki ??? Klasa: pośrednia 21 BLITZ Galicyjski Wilk bardzo dobra Klasa: championów 22 CIRI Wilk z Polskiego Dworu doskonała, CWC,NSWR, BOB Proszę Ronę o uzupełnienie o wynik Lorki bo nie zarejestrowałem jaka ocene dostala no i napiszcie jak w finalach Astarte - my mielismy potrojna impreze rodzinna i musielismy sie ewakuowac. Dzieki wszystkim za spotkanie ![]()
![]() |
#12 |
Distinguished Member
|
![]()
Lorka dostała bdb. Jak na to, że to była moja pierwsza wystawa w życiu w roli handlera i że (uff...) mamy już 1/3 zobowiązania za sobą,
![]() Najlepszą częścią i tak był spacer na Muchowcu z Łowcą, Astarte i Blitz - psy się wyszalały, a my z Leszkiem odwiedziliśmy miejsca gdzie w czasach szkolnych chodziliśmy na prace społeczne i na randki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wilkokłak
|
![]()
My też dziękujemy za spotkanie dwóm Magdom, Ronie, Leszkowi oraz Witkowi.
![]() Bardzo nam miło, że udało się Wam znaleźć trochę czasu i chciało się Wam przyjechać odwiedzić nas na Muchowcu. Łowca padł po powrocie do domu. ![]() ![]() Bardzo fajną niespodziankę nam sprawiliście! ![]() Last edited by Grin; 18-10-2009 at 19:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Distinguished Member
|
![]()
Każdy wilczak jest na swój własny, indywidualny sposób kochany i niezwykły, ale Blitz jest wyjątkowa i niesamowicie wilcza, jest moją wielką sympatią.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Distinguished Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Gratulacje dla Ciri, przez ring przeszła jak burza zabierając wszystko
![]() ![]() Dziękuję za spotkanie , było bardzo miło, niestety musiałam szybko wracać do domu . W Zabrzu jak zawsze organizacja koszmarna, gdy dowiedziałam się że Inti jednak została przyjęta to ręce mi opadły, na wystawy udaje mi się wyrwać nie często dlatego tak tego żałuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wilczy Duch
|
![]()
Brawo dla wszystkich, a ostatnio tez zauwazylam niezly balagan na wystawach, jakby wiekszy niz dawniej.. Choc dawniej zglaszam tylko jednego,dwa gady, to moze dlatego mi sie tak wydaje..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wilkokłak
|
![]()
Tym bardziej dziękujemy, że wygospodarowałaś trochę czasu, żeby nas odwiedzić.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Distinguished Member
|
![]()
... i żeby chińskie mogły się razem pobawić.
![]() Kiedy wczoraj na wieczornym spacerze zaświeciły się przede mną skośne ślepia, zrozumiałam tę jakże głęboką metaforę... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() Ale Jacek wspominał, że z rozmowy wynikało, iż "gościu" wiedział wcale niemało na temat wilczaków, a to był po prostu żart, który faktycznie spowodował wybuch śmiechu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|