![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Grzesiek, o czym ty mowisz? Jasne, ze stalam bardziej przy ringu suk (chocby dlatego, ze srodkiem bylo przejscie), a psy niektorych wlascicieli zdecydowanie nie byly przyjazne... Ale nadal bylo to miejsce MIEDZY dwoma ringami. Przyjechalam wczesniej wlasnie po to, aby wybrac takie, gdzie moge miec oko zarowno na suki, jak i na psy... No skoro to byla wystawa TAKIEJ rangi, ze trzeba na niej byc chocby sie walilo i palilo to nie moglam ustawic sie gdzie indziej jak w centrum wydarzen.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Nie wiem czy mozesz się więcej dowiedzieć niż wiesz , bo raczej jest to nie możliwe. Widzę, ze bardzo cie to boli jak nie pozwalam Ci kreować własnej rzeczywistosci faktów ale wybacz bo nikt w to nie uwierzy, ze stałaś na drabinie aby widzieć co sie dzieje na obu ringach oddalonych od siebie conajmniej 10 metrów i obstawionych dużą iloscią psów i ludzi. Ja nie zauważyłem tych nieprzyjaźnie nastawionych bo z większością psów nie miałem problemu, a stałem blisko wejscia na ring psów. No i masz rację nie była to wystawa duzej rangi bo większej rangę miała specjalna co się odbyła drugiego dnia. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Niepożądany dowód na szerzone kłamstwo?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Albo głupota.
Bo co mnie interesuje co jest napisane na tablicy. Nie raz były tam błędy i należało je potem poprawiać. Ja słyszałem co mówiła Sonia i ona ewidentnie powiedziała, ze wszystkie psy dostają ocenę obiecujący bo wszystkie maja jakieś wady i nie daje lokat. Nikomu nie wymieniła jaką pies ma wadę i wszyscy z ringu schodzili totalnie zdezorientowani bo nie wiedzieli co się dzieje. Nikt nie wiedział czy będzie jakies porównanie czy nie. Na stronie z wynikami WŚ też nie ma podanych lokat. Na kartach oceny też nie ma podanych lokat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
![]() |
#7 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Bylam kiedys na wystawie, gdzie w klasie szczeniat psy byly bez lokat, oprocz pierwszego - i ten mial ja wpisana w papiery. Moze tu bylo podobnie i tylko Anczer ma wpis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Na stronie WS jest tez, ze nas z Jolly nie bylo wcale w ringu i wcale nie dostalysmy doskonalej. Nie bylo tez Poly, Amy i Askii.... Normalnie matrix.... bo bylam pewna, ze sie prezentowalysmy...
Ale moze dobrze nie widzialam..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wilczy Duch
|
![]()
Jesli chodzi o oficjalna strone swiatowki i wynikow na niej podanych to widzialam, iż pomylka byla również w mlodziezy, nie wiem jak jest teraz.
![]() "...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach." Last edited by shaluka; 13-10-2009 at 08:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|