|
|
|
|||||||
| Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#28 | |
|
Distinguished Member
|
Oto moja ankieta:
Czy chcesz żeby Twój wilczak był zdrowy, piękny i bogaty? TAK NIE NIE MAM ZDANIA Mam nadzieję, że ta "specjalnie skonstruowana ankieta umożliwi nam ustalenie czy klub jest nam potrzebny. Jakie sa oczekiwania , założenia , nastawienie itd" A teraz serio: Quote:
Wystarczy wziąć kilka pytań z brzegu, żeby dostrzec ich żenujący poziom: 2. Czy taki Klub jest w stanie coś zmienić.?*, (odpowiedź nasuwająca się 99,99% respondentów: zależy od klubu )7. Czym jest dla Ciebie etyka hodowlana.?*: (temat na prace doktorską 12. Czy badania genetyczne mają wpływ na prawidłowy rozwój rasy.? (oczywista oczywistość, po co pytać? 25. Czy można poddać psa badaniom oraz udostępnić jego wyniki badań w kierunku ulepszenia wiedzy o rasie.?*: (odp.: czemu nie, wszak można badać wszystko, psa też Z tak skonstruowanej ankiety można się dowiedzieć ile osób ją wypełniło i ... niewiele więcej. Last edited by Rona; 13-10-2009 at 11:28. Reason: uzupelnienie |
|
|
|
|
|
|