![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Distinguished Member
|
![]()
Ja również gratuluję wszystkim uczestnikom, a szczególnie hodowli "z Peronówki"!!! Wygrana na ważnej wystawie KLUBOWEJ w kraju pochodzenia rasy w konkurencji pięciu znakomitych hodowli europejskich to nie lada sukces!
Margo, bardzo się cieszymy, że została doceniona Twoja praca i serce które wkładasz w wilczaki. Tak trzymać!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wilczy Duch
|
![]()
Na klubówce to Jakari zgarnął 3 miejsce w młodziezy a Jassi ma bardzo dobra, za to ze jeszcze nie jest taki zespojony. Pytanko, tam nie powinno byc przy Juvart i Jawzahr, tytułów "Zwycięzca Klubu"?
![]() "...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach." Last edited by shaluka; 12-10-2009 at 12:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilczy Duch
|
![]()
Hodowle, to 3. miejsce ma hodowla spod Dumbiera, a 4. Maly Bysterec. Byla tylko jedna wloska hodowla, ale nie jestem pewna która.
Amore ma tez CAC-a, a Czambor res. CAC-a. Gia, popieram w 100% ja juz czekam na następne takie spotkania, tylko dluzsze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Lilith gora r.CAC
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wilczy Duch
|
![]()
hodowle 4. Maly Bysterec
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
I kilka zdjęć z wystawy specjalnej z Bratysławy:
Wilczak "nowego typu" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Reszta zdjęć z wystawy w galerii WD: http://www.wolfdog.org/drupal/pl/gallery/subcat/2/3437/
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Wystawa specjalna CsV
Część 1 8,77MB 28,9MB 129MB Część 2 8,34MB 26,7MB 114MB Last edited by wilczakrew; 24-10-2009 at 00:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|