![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Czasem z psami i sędziami jest jak z górą Safa i Mahometem, podczas wileńskiego "Vilnius Autumn " tak się właśnie stało.Mój ukochany duet Blues Brothers z Litwy czyli Hako i Ivju dzisiaj stanął do oceny na cacibówce w Wilnie u Štefana Štefika i zszedł z wynikami:
I'Hakoru: dosk, Cacib, BOB Ivju Inari: dosk, res-Cacib. Kochane dzieciaki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
dziekuje, dziekuje
![]() reszta tez pokazala sie niezle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
A to ja poproszę o wynik reszty bo na gorąco miałam tylko te dwa
![]() I gratulacje dla reszty ekipy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
poddany do Gosi
![]() Walkiria CAC, N CACIB zakonczony INT CH. Larikin chyba iz za cziemniejszych oczy dostal b. dobra. Staugunas Sidabrinis vilkas bez konkurencii -b.dobra, najlepszy szczeniaczek |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
WoW to specjalne, wielkie brawa dla litewskiej Interchampionki
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
dziekuje, dziekuje choc Vaiva zadowolona, a ja to jakos spokojne reaguje, bo kedy ogliadas niektore psy, ktore to maja... to myslis ze lepej nie miec
![]() ale z drugej strony fajne- mam w hodowli INT CH. i to dobrej " jakosci" sedziowanie bylo ok, tylko te, ktore byli smieja sie z tego ze ... na Litwe mami za cziemne psy okazuje sie. Jasne ze prawe bialych psow, jak p. Stefik duzo widzi w innych krajow, u nas nie spotkasz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Inter to Inter, jakby było to taki hop-siup to każdy pies miały Intera tak samo jak Ch.Pl :P Dla hodowcy to jest wartościowy tytuł i kropka
![]() Zaskoczona jestem od jakiegoś czasu wykorzystywaniem szerszej skali ocen w ocenianiu wilczaków, nie wiem czy spowodowane to jest wzrostem populacji w tej części Europy ale fakt, że doskonała w takim przypadku cieszy tym bardziej. Az żałuję,że nie mogę osobiście wyściskać chłopaków ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|