Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Cluby & nařízení

Cluby & nařízení Informace o klubech pro ČSV v jiných zemích, nařízení týkající se ČSV a omezení britského Kennel Clubu...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-11-2009, 13:26   #1
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Originally Posted by CDaniela View Post
Pavle, ty si vždycky neuvěřitelným způsobem vybereš z textu jen to co se ti hodí, rozvíjíš debatu směrem který se ti hodí, jsi prostě profesionálně deformován. Já ti to odpouští a hádat se s tebou nehodnám, je to ztráta času.
Pavel 2.11.2009 13:17
to, že jsem uvedl případ Mutar nebylo kvůli tomu, že jsou v Itálii. Bylo to proto, že úplně stejná diskuze vznikla, když jsem zveřejnil informace o jejich existenci.

CDaniela 2.11.2009 17:34
Jaké jsou oficiální pravomoci garanta plemene? Ví to někdo? Teď nemyslím žádné "možná" ale opravdu to, co garant má ve své kompetenci.

Pavel 2.11.2009 17:54
Garant plemene určitě má jednu z největších pravomocí - může měnit standard.

CDaniela 2.11.2009 18:33
Ty se obáváš změny standardu ve prospěch Mutar? Jak konkrétně? Tahle otázka nijak nesouvisí s mou antipatií nebo symaptií k Italům.

Pavel 2.11.2009 19:07
Já jsem jen odpověděl na Tvou otázku, co může garant plemene. Nic víc a nic míň.

CDaniela 2.11.2009 19:33
Ok ale mnozí tu spojujete tyto dvě rozdílné věci dohromady (garant + mutary, potažmo vliv na změnu standardu) a já se ptám jak spolu tedy v reálu souvisí?

Pavel 2.11.2009 19:56
Danielo, nevím jaké máš vzdělání a IQ, ale zkus si přečíst můj dnešní příspěvek z 13:17.

CDaniela 2.11.2009 21:23
Takže když někdo nepřemýšlí po tvém, začneš ho ztrapňovat? Debata s tebou je hodně nepříjemná.

Pavel 2.11.2009 21:37
Neobracej to. Já jsem napsal jasně proč o Mutarách píšu tady. To není o tom jak přemýšlím nebo nepřemýšlím. To je o tom si ten příspěvek přečíst nebo alespoň jeho první větu.

Jde to stále dokola, Ty prostě nechceš rozumět.
Pavel jest offline   Reply With Quote
Old 04-11-2009, 09:10   #2
RadeKKK
http://www.arqeva.cz/

RadeKKK's Avatar

Quote:
Originally Posted by Pavel View Post
Pavel

Jde to stále dokola, Ty prostě nechceš rozumět.
Spíš bych řekla, že nechcete rozumět Vy, ale toje jedno. Debata začíná být osobní. Takže :
1) žádost o garant - někdo se někoho soukromě zeptal, ale oficielně podaná nebyla - takže se nic neděje - pro Pavla - je mi jedno kdo , kde s kým, já si stojím za tím, že s převedení garanta - kdyby se o tom opravdu jednalo - nesouhlasím, nelíbí se mi to i když v Itálii mají krásná zvířata a taky mám " italku"
2) Mutara je chs, takže když si koupím např. jezevčíka Y Mutara bude to kříženec?
3) Jelikož na výstavách nemá vědět rozhodčí koho posuzuje, kdo se víc podobá vlkům než kříženec vlka? - a Ave je krásná.

Nechte už Mutary Mutarama. Pokud se jedná o garant a bude to aktualní, sepište petici .
RadeKKK jest offline   Reply With Quote
Old 04-11-2009, 17:37   #3
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Protože další příspěvky byly opět mimo téma, byly přesunuty do odpovídajícího fóra :
http://www.wolfdog.org/forum/showthr...p?t=820&page=4
Pavel jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules