![]() |
![]() |
|
Cluby & nařízení Informace o klubech pro ČSV v jiných zemích, nařízení týkající se ČSV a omezení britského Kennel Clubu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Moderator
|
![]() Quote:
to, že jsem uvedl případ Mutar nebylo kvůli tomu, že jsou v Itálii. Bylo to proto, že úplně stejná diskuze vznikla, když jsem zveřejnil informace o jejich existenci. CDaniela 2.11.2009 17:34 Jaké jsou oficiální pravomoci garanta plemene? Ví to někdo? Teď nemyslím žádné "možná" ale opravdu to, co garant má ve své kompetenci. Pavel 2.11.2009 17:54 Garant plemene určitě má jednu z největších pravomocí - může měnit standard. CDaniela 2.11.2009 18:33 Ty se obáváš změny standardu ve prospěch Mutar? Jak konkrétně? Tahle otázka nijak nesouvisí s mou antipatií nebo symaptií k Italům. Pavel 2.11.2009 19:07 Já jsem jen odpověděl na Tvou otázku, co může garant plemene. Nic víc a nic míň. CDaniela 2.11.2009 19:33 Ok ale mnozí tu spojujete tyto dvě rozdílné věci dohromady (garant + mutary, potažmo vliv na změnu standardu) a já se ptám jak spolu tedy v reálu souvisí? Pavel 2.11.2009 19:56 Danielo, nevím jaké máš vzdělání a IQ, ale zkus si přečíst můj dnešní příspěvek z 13:17. CDaniela 2.11.2009 21:23 Takže když někdo nepřemýšlí po tvém, začneš ho ztrapňovat? Debata s tebou je hodně nepříjemná. Pavel 2.11.2009 21:37 Neobracej to. Já jsem napsal jasně proč o Mutarách píšu tady. To není o tom jak přemýšlím nebo nepřemýšlím. To je o tom si ten příspěvek přečíst nebo alespoň jeho první větu. Jde to stále dokola, Ty prostě nechceš rozumět. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
http://www.arqeva.cz/
|
![]()
Spíš bych řekla, že nechcete rozumět Vy, ale toje jedno. Debata začíná být osobní. Takže :
1) žádost o garant - někdo se někoho soukromě zeptal, ale oficielně podaná nebyla - takže se nic neděje - pro Pavla - je mi jedno kdo , kde s kým, já si stojím za tím, že s převedení garanta - kdyby se o tom opravdu jednalo - nesouhlasím, nelíbí se mi to i když v Itálii mají krásná zvířata a taky mám " italku" 2) Mutara je chs, takže když si koupím např. jezevčíka Y Mutara bude to kříženec? 3) Jelikož na výstavách nemá vědět rozhodčí koho posuzuje, kdo se víc podobá vlkům než kříženec vlka? - a Ave je krásná. Nechte už Mutary Mutarama. Pokud se jedná o garant a bude to aktualní, sepište petici . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Protože další příspěvky byly opět mimo téma, byly přesunuty do odpovídajícího fóra :
http://www.wolfdog.org/forum/showthr...p?t=820&page=4 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|