![]() |
![]() |
|
Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() A stejně je to k ničemu, protože když zase zůstane sám, třeba dva dny skoro nežere a pak najede na svoji dávku. Kondici má skvělou, je naprosto zdravej a je to fakt vytrvalec. Běžně běhá lehkým klusem u kola 20, 40, 50 km a běžel by pořád dál bez zjevných známek únavy, kdyby neselhal lidský faktor :-). Takže to beru jako jeho ideální váhu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Tak to jste na tom váhově fajn Ten můj má nějakých 42kg a nejsou mu vidět poslední dvě, ale všechny žebra, tak to asi svedu na silnou kostru a srst
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
dnes rano jsem mluvila s dr.duchkem. rikal,ze tam jednoznacny nalez je,kloub je uz skoro mimo hlavici,takze hned nasadit chondra,celozivotne,udrzovat idealni vahu a takove ty zname veci. nez se objevi problemy,muze to trvat i nekolik let,zatim arwen nebude nic bolet,ale nesmim ji pretezovat.ty psi hry nejsou moc ok na klouby,to rikal taky,ale nemuzeme ty psy drzet jako vezne kvuli tomu,ze maji nalez,takze vseho s mirou.normalni prochazka by mela byt ok,kolo nedoporucuje vubec...ja to stejne furt ale nepochopim,kde k tomu prisla,vrta mi to hlavou a asi jeste dlouho bude...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Tak to mne mrzi, nenapadlo mne ze je to tak zly ze je hlavice skoro mimo jamku, v tom pripade je ma rada ohledne kola nesmyslna... na druhou stranu to aspon ukazalo, jak je dulezity dobre minene rady laiku skonzultovat s profesionalem. Drzim palce aby vam to vydrzelo slapat vpohode co nejdyl jako Agyrovi (i kdyz je fakt, ze Agyr mel sice 4/4, ale hodnocen byl az v 8mi letech a hlavne MVDr. Stercem z Brna, který mel velmi prisna meritka).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Tak to je mi jí opravdu líto, v tom případě žádné divoké otočky, to je fakt. Nicméně jí určitě drž "nasvalenou", ty svaly kolem koubu jí pomůžou držet hlavici plus mínus na místě.
Čtyřky u Šterce v osmi letech je skoro na gratulaci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
No, on zjistil že je mu 8 až když jsem mu kvůli těm 4kam trochu naštvanej volal, protože mi předtim dva ortopedove řekli, že ty kyčle jsou naprosto čisty. Abych ten rozhovor doslova citoval Já: "Pane doktore, všiml jste si že je mu 8 let?" Šterc: Ono je mu už 8?! Aha. ...... No to na věci ale nic neměni."
Tož asi tak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
no,ale mame pred sebou par let relativne v pohode.to mi musi stacit....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Not so Junior Member
|
![]() Quote:
Ono, tím že se bude Arwen uměle brzdit dojde naopak k atrofování, takže bych ji nechala hrát jak uzná sama za vhodné. Zatím problémy neměla a ten nález tam byl i před tím, tak nevěšte hlavu. Kromě zhubnutí bych jí řežim nechala prakticky stejný.
![]() |
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Jinak co se týká "normálních" her .. vycházim ze zkušenosti s Dakoušem, kterej je schopnej při vítání nebo hře metat kozelce, dělat půlsalta a skorosalta a kolikrát dopadá pouze na zadní nohy, když se nestihne otočit tak třeba i jen na jednu ![]() Každopádně pokud řekl Dr. Duchek že kolo ne, tak kolo ne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
jeste se vratim k tem trekum.setkala jsem se s nazorem,ze treky jsou naopak neskodne {asi ne rovnou to kilo},protoze pes na postroji nedivoci a kdyz taha { u cevecka nejista vec},tak bude v rovnomerny a pomaly zatezi srovnatelne s plavanim.tak nevim,co si mam o tom myslet....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Já bych se jich nebála a zkusila je. Určitě bych začala od těch nejkratších a pozorovala jak to na psa působí, co druhý den.......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
diky za podporu.ja uz se tim trapit nebudu. v sobotu litala se psama asi hodinu a jak si toho clovek vic vsima,tak levou zadni nadzvedavala a nozky se ji trochu rozjizdeji,ale byla stastna. ty jejich hry,to je levy hak,pravy hak,prastit sebou nebo s druhym o zem,takove recko-rimske zapasy
![]() jinak uz pomalu hubne,akorat to nejde videt,je nasrstena.skoda,ze me s ni nepusti do podoli,mohla by plavat uz ted v zime. ale zeptam se.jak "prinutite" psa,aby vam plaval nejakou souvislejsi dobu.?ja jedine tak,ze plavu s ni,jinak se mi na to po chvilce vykasle.ale v breznu plavat venku nebudu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Member
|
![]() Quote:
Ale aj behanie v plytkej vode a cakanie sa je pre psisko zdrave, takze ak mas vodu poruke, tak ju proste ku nej ber, ci uz bude plavat alebo len blbnut...
![]() |
![]() |
|
|