![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() tu masz baze danych http://www.wolfdog.org/pol/dbase/ Sprawdz wszystkie karty psow - jest ich tylko troche ponad 12.000. Napisz do wszystkich hodowcow, ktorzy maja braki. Skompletuj te dane, potwierdz. Wydrukuj potwierdzenia - oczywiscie notarialne, bo inne sie nie nadaja (nie w erze photoshopa). Nowych regul nie musisz tworzyc - wystarcza stare - nie chodzi o zebranie kilku postawowych danych o ktorych piszesz, bo dane maja byc PELNE. Daj znac jak skonczysz (oczywiscie obiecaj nam oficjalnie, ze przed koncem roku sie wyrobisz - chocby przyszlego).... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Jak dojdziecie Małgosiu wszyscy do wniosku, że pomoc jest Wam konieczna to ja nie widzę w tej kwestii przeszkód. Bardzo chętnie pomogę i nie jest to powodem do tego abyście byli złośliwi. Chciałem swoją enerię spożytkować w zupełnie inny sposób . Mogę zacząć nawet od dziś sprawdzać te ponad 12.000 kart psów. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
i 20 listopada nastanie ład i porządek... i wszyscy odetchną z ulgą, przede wszystkim Admin
![]() Wielkie uffffffffff....... (bo przecież nie rzuca się słów na wiatr) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|