![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
widzę, że nadal nie czytałeś forum.
najpierw przeczytaj, a potem zadawaj pytania. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Zastanawia mnie tylko jedno. Niby wszyscy tutaj tak uwielbiaja psy a nikt nie pomyslal zeby powiedziec cokolwiek konstruktywnego co mogloby wyjsc na dobre dla pieska. Za to cala gora ludzi zastanawia sie nad tym co go zlego moze spotkac i pewnie by sie wszyscy cieszyli jakby sie tak stalo bo by mogli powiedziec "a nie mowilem, mialem racje gosciowi sie nie udalo dobrze mu tak".
Ale aby wszystkich rozczarowac jak tylko bede mial tutaj pieska to z przyjemnoscia bede zamieszczal zdjecia z tego jak piesek sie rozwija i jak sobie zyje (oczywiscie zdjecia z miejsc daleko od mojego miejsca zamieszkania w Norwegii lub z srodka domu, tak aby zyczliwy donosiciel a takich by sie pewnie wielu znalazlo nie wysmarowal listu do norweskiej policji). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Hmm..... A myślisz, że wilczaki jedynie wyją i zjadają meble? A co się stanie jeśli taki Twój "piesek" podleci do dziecka wskoczy na nie i w geście powitania pokłapie je zębami na oczach rodziców? Myślisz, że wtedy nie zareagują?
Dla twojej informacji jest to standardowa metoda witania się wilczaka. Z użyciem zębów. A tego nie robią inne rasy z tego co wiem. I widzę, też że nie jest łatwo tego psa oduczyć, bo z moją Astarte walczę już od paru miesięcy i dalej bezskutecznie. Tak więc powodzenia, bo psa i tak i tak kupisz, ale założę się, że nie raz nie dwa będziesz tego żałował. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Distinguished Member
|
![]()
Magda, obawiam się, że istnieją ludzie głusi na racjonalne argumenty.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
No ale on mieszka w norwegii, uważa że zarabia kupę kasy i może kupić co tylko zechce i wie że jest mądrzejszy od wszystkich.
Dla mnie to jest przypadek beznadziejny i dalsze pisanie jest bezcelowe. Lepiej by było pojechać do tej norwegii i go do wrzucić do jakiegoś fiordu.
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
eeeeee tam...przecież fiordy to jedzą mu z ręki ......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
Quote:
Dopiero z zezwoleniem bedziesz miec pewnosc, ze nikt psu nic nie bedzie mogl zrobic. Paszport mix i twoje zapewnienia, ze ludzie sie nie kapna co to za pies - nie wystarcza. Mowiles, ze mieszkasz w 30tys. miescie - to sporo osob. Ktos moze nie lubic Ciebie, psa, moze znac rase i wiedziec, ze jest nielegalna albo wziac psa za wilka. W takiej sytuacji juz nic nie zrobisz - paszport nie pomoze Ci uratowac psa przed uspieniem. Wydawalo mi sie, ze zdajesz sobie z tego wszystkiego sprawe, ale jak widac bardzo sie pomylilam. Umarlam ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
A dochodzi sprawa celowego fałszowania dokumentu. Genialnie. Róbmy wilczakom reklamę w świecie.
![]() |
|
|