Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Setkání a cestování

Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 28-11-2009, 04:22   #1
Marek
Junior Member

Quote:
Originally Posted by yzengrin View Post
Jak jsem psala, Sofu krotím, když mám dojem, že to přehání. Narážím i na jiné situace, u kterých jsem byla a ty taky, ale nechci to tady propírat. Když se zamyslíš nad tím, co jsem napsala, tak si ty situace možná uvědomíš. Klidně mi napiš na mail
Myslím, že obě strany to mohly řešit jinak..z toho co čtu a jak tě znám.
Jani
jsem pro, Roman se zachoval jako blbeček a omlouvám to jeho chovéní
Marek jest offline   Reply With Quote
Old 28-11-2009, 08:16   #2
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Jen tak na okraj - když nastane, u mne zcela výjimečně, situace, že jsem se napl alkoholu, tak při kontaktu se svými psy je tam maximálně pohladím. S alkoholem v krvi by se se psem nemělo ani hrát ani cvičit. Je to cesta jak si maximálně psa zkazit. To je můj názor.
Pavel jest offline   Reply With Quote
Old 28-11-2009, 14:13   #3
Undertaker
Member

Quote:
Originally Posted by Pavel View Post
Jen tak na okraj - když nastane, u mne zcela výjimečně, situace, že jsem se napl alkoholu, tak při kontaktu se svými psy je tam maximálně pohladím. S alkoholem v krvi by se se psem nemělo ani hrát ani cvičit. Je to cesta jak si maximálně psa zkazit. To je můj názor.
To je docela radikální názor. Já si dám pivko rád a nějak mi to nebrání v tom být se psem a třeba si s ním i hrát. Ale přijde mi radikální rozdíl hrát si s vlastním psem a nařezat cizímu. Když se schyluje k nějaké větší akci, odvedu psa, nakrmím ho a jdu bez něj. Určitě máš pravdu, že při větším množství alkoholu se člověk tak neovládá, komunikace je jiná a může to mít fatální následky, ale cest jak psa zkazit jsou tisíce a k nápravě vede kolikrát jedna jediná (když dobře).
Nicméně mi přijde, že už jsme OT a zasluhovalo by to samostatné vlákno Třeba "Vlčáci a alkohol" pro Marka.
Šlo mi jen o to, zdůvodnit proč ho nechci na mnou organizované akci. Skoro všichni ostatní, kteří jedou jsou prověření víc než kladně, takže to bude určitě fajn týden a nemíním ho nechat zkazit všem zúčastněným.
Undertaker jest offline   Reply With Quote
Old 25-01-2010, 20:38   #4
Undertaker
Member

Tak okolnosti se nám trochu změnily.
Nakonec nejedem na hory, ale mám domluvený srub v lese asi 3km od nás. V nejbližších 2km není žádná civilizace. Srub má tuším 3 místnosti s dvoupatrovými postelemi, v každé jsou kamna. Celková kapacita je asi 50lidí. Vaří se na plynu (ten je v ceně). Voda se naváží v barelech.
Pokud nepřijde žádná radikální obleva, mohlo by to vyjít stejně jako na horách jen je to víc po ruce. Je tu kupa cest, které jsou prohrnuté, ale zmrzlý sníh jako podklad zůstal, takže sáně můžem vesele zkoušet. Takže nabízím pro všechny.
Termín: 12-18.2.
Místo: 49°54'4.28"N, 15°46'47.072"E
Cena: 40Kč/osoba/noc
Doprava: Autem nebo můžem sjet autem k vlaku (taky asi 3km). Psi budou podle potřeby vevnitř nebo venku.

Zájemci hlaste se tu, případně na [email protected]. Je to dost narychlo, ale komu by se hodila jen část týdne, není problém se domluvit.
Old 12-02-2010, 07:38   #5
Undertaker
Member

Kdyby se za námi chtěl přijet někdo podívat tak telefon na mě je 776126239 Budem tam ode dneška asi až do středy. Včera jsem tam byl a je tam perfektně, všude sníh a o člověka jsem nezakopl.
Old 18-02-2010, 00:09   #6
Marek
Junior Member

jsi fakt blbeček Romane
Marek jest offline   Reply With Quote
Old 18-02-2010, 10:54   #7
sdivokoukrvi
Member

Quote:
Originally Posted by Marek View Post
jsi fakt blbeček Romane
Co to sem furt taháš? Není ti to blblý, nech si své osobní názory pro sebe a nebo mu to řekni do očí, ale nás tím neotravuj, děkuji
sdivokoukrvi jest offline   Reply With Quote
Old 28-11-2009, 13:50   #8
Undertaker
Member

Quote:
Originally Posted by Marek View Post
jsem pro, Roman se zachoval jako blbeček a omlouvám to jeho chovéní
Bavíš, napiš jednou něco inteligentního
Reply

Posting Rules