![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#42 | ||||||
Senior Member
|
![]()
Serdeczne Dzieki ode mnie i moich dwoch kundelkow
:P (Margo tylko sie nie wkurzaj) Dzieki za tak mila goscine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
Quote:
Tym bardziej, ze jestem umowiona z jednym gosciem i Amberek ma sie pojawic na niektorych gadzetach, takich jak maja na wystawach, a brakuje mi ladnych zdjec i bliska, jakos mi nie wychodza.... Quote:
![]() Quote:
![]() jest mi strasznie smutno i przykro, ze stracil pieska, ale ciesze sie, ze jeszcze Hokusia poznalam, ze wiem kogo zalowac... ![]() Raz jeszcze Dzieki za spotkanie, bylo naprawde wspaniale ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Moderator
|
![]()
Bardzo dziekuja za piekne slowa wszyskim, ktore na Hokiego nezapomiali. Jest mi bardzo ciesko poniewadz Hokýsek byl mojim najlepszym przyjacielem i kamaradem ale to, ze duzo przyjaciel i znajomych wspomina tez jest dla mnie wielka pomoc.
Jeszcze raz dziekuja Pavel |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Junior Member
|
![]()
Hey, ludzie! Kiedy ktoś z was będzie maił do sprzedania jakieś puszyste, słodkie, miękkie, ciepłe futrzaste kulki(czyt. szczeniaki) Niestetyjeszcze nie mam wilczaka, ale ostro nad tym pracuje!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Junior Member
|
![]()
Hej, Margo widziałem rozczarowanie w twoich oczach, jak spotkaliśmy się na wystawie...
![]() Ps. Twoje Wilczaki na żywo są jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach... |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Senior Member
|
![]()
Margo widze, ze popracowalas nad moim mailem!
wlasnie tak chcialam go zrobic, ale jakos nie wyszlo.... funkcja cytowania nie zawsze mi wychodzi dzieki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#48 | |
Moderator
|
![]()
Jesli chcesz zrobic cytat to na poczatku tekstu cytowanego musisz wrzucic
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
VIP Member
|
![]()
W galerii sa wreszcie wrzucone fotki ze spotkania. Troche to trwalo, ale oczekiwanie chyba sie oplacilo....
![]()
![]() |
#50 |
Member
|
![]()
Fotki są S U P E R ! ! ! I te ze spotkania i te z wystawy! Tak strasznie żałuję, że nie mogłam być z Wami
![]() ![]() Kornelia i Czeneka |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | ||
VIP Member
|
![]()
Przede wszystkim wybacz to spoznienie w odpowiedzi. Ale lepiej pozno nic wcale...
![]() Quote:
![]() Co do wieku, to lepiej jesli wlasciciel ma lat troche mniej niz zbyt duzo ![]() ![]() Skoro masz 15 lat to glowny problem to rodzice: oni decyduja i to oni musza byc swiadomi jakiego psa biora i jakie sie wiaza z tym problemy. Wilczak nie jest latwy w wychowaniu, wiec jesli i oni nie beda do niego przekonani, to ktoregos dnia (po kolejnym zjedzonym dywanie, czy przemeblowanym pokoju) moga postawic ultimatum: albo pies, albo my..... ![]() Quote:
Pozdrawiam, Margo
![]() |
![]() |
#52 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Odbijesz sobie za rok.... ![]()
![]() |
![]() |
#53 |
VIP Member
|
![]()
Philippe przeslal fotki "Pinky in action!"
![]() ![]() Do kompletu brak nam teraz tylko Harrego ![]()
![]() |
#54 |
Member
|
![]()
nie wiem o co chodzi z Harrym? nie kojarzę Harry skoczek??
Prosze o rozjaśnienie??? Sebastian |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Ja ze spotkania zapamietalam zadek Pinkowy (dla wtajemniczenia tych co nie byli: ta fotka, to tylko jedna z tych, ktore mozna bylo zrobic Pinkowie, bo sprobowala swoich sil na kazdym plocie) oraz minke Harrego ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#56 |
VIP Member
|
![]()
Wlasnie dostalam przesylke z nispodzianka w srodku (to pewno takie wczesne Mikolajki
![]() ![]()
![]() |
#57 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() Pavel |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | ||