Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Setkání a cestování

Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem...

Thread Tools Display Modes
Old 13-12-2009, 17:21   #11
luculda
Junior Member

luculda's Avatar

Send a message via Skype™ to luculda
Talking

Quote:
Originally Posted by luculda View Post
Ahojte přátelé vlčí turistiky,
trasa je vymyšlená, jen ji tento víkend pro jistotu projdu a příští víkend tedy můžeme vyrazit.

Takže sraz je 20. 12. 2009 v 9.30 hodin u motorestu Inablanka
(48°53'14.186"N, 17°12'6.922"E).
http://www.inablanka.cz/

Je to u rychlostní silnice č. 55 (od Břeclavi do Uherského Hradiště) za obcí Rohatec (ve směru od Hodonína sjedete z kopečka a po 100m je po levé straně autobazar a kousek za ním hned ten motorest, je tam odbočka na Ratíškovice). Zde se shromáždíme a společně ujedeme asi 1,5 km k místu, odkud budeme vycházet (těžko by se mi to místo popisovalo, proto volím tento způsob). Naplánované mám dvě trasy dle zdatnosti účastníků (10 a 19km) krásným prostředím borovicového lesa. Nachází se zde spousta zvěře, proto nezapomeňte na vodítka a náhubky! Po cestě není žádné občerstvení, proto přibalte svačinu a pití pro sebe i hafany :-) Kdo bude chtít, může se pak najíst ve zmiňovaném motorestu, vaří dobře. V létě tam mohli i hafani. Doufám, že nebudou žádné hony či tak něco, to bohužel nemůžu zajistit. Každopádně sledujte stránky, kdyby něco, tak ať jste v obraze. Jinak kdyby něco můj telefon je
605 830 798 Lůca. Už se moc těším. Bye Lucy@kluci
Ahojte,

takže dnes jsem prošla naši trasu a i přes mírnou změnu (část značené trasy byla zrušena :-) je to moc krásná procházka. Doufám, že se vám bude líbit a už se s celou smečkou moc tešíme
luculda jest offline   Reply With Quote

Posting Rules