Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Mimo téma

Mimo téma O všem a o ničem - aneb jak příjemně strávit volný čas...

Thread Tools Display Modes
Old 28-12-2009, 14:09   #14
Bruinen
Junior Member

Bruinen's Avatar

Send a message via Skype™ to Bruinen

Quote:
Originally Posted by samak View Post
Ahoj,
Soucitim s tebou.
Pri cteni tvojich prispevku me opet vlhnou oci a vzpomenu si na posleni okamziky meho hafana Bennyho a dodnes si vycitam jsem mohl vice pomoci.
Ty jsi pro ni udelala maximum a byla jsi i do posledni chvile s ni a to by ne kazdy dokazal. Za to si te Vazim.

Nove stene te jiste pomuze, me to taky pomohlo. Jen jsem se nevyhnul obcasnemu srovnani a bohuzel musim rici ze proste zadnej pes neni uz takovej jako muj prvni pes Benny. Ac jsem nejdriv nechtel o novem psu ani slyset, tak jsem se po mesici nevydrzel divat na prazdny kotec a zacal schanet psa. Asi jsem si ho poridil moc brzy protoze jsem byl porad hodne ustrasenej za kazdou drobnou zdravotni komplikaci stenete jsem videl kde co a plasil jsem.

Mej se v ramci moznosti co nejlepe.

Lada
Ahoj Lada!
Dakujem ti za pekny odkaz. Ja si takisto vycitam, ze som pre malicku mohla spravit viac a myslim si, ze take vycitky ma kazdy z nas ked si prejde takymto niecim ako ty a ja. Myslim, ze ten pocit ze sme mohli spravit viac vzdy v nas zostane a je jedno co pre svojho psika spravime.... Neviem ci mi novy vlcik pomoze prejst tym cim teraz prechadzam. A aj vcera ked som chcela zaspat mala som pocit, ze mala je pri mne... a ked som otvorila oci z nadejou ze ju opät uvidím...prislo len sklamanie... Ja ta obdivujem za tvoju odvahu...ja jej asi tolko nemam ako ty. Prajem tebe a tvojmu vlckovi vsetko NAJ NAJ do vaseho zivota a aby ste mali vela peknych stastnych rokov..
PS: ziadny pes nebude ako ten pred tym, kazdy je ina osobnost, iny charakter a hladat v psovi nieco s toho predosleho je voci tvojmu novemu vlckovi jednoducho nefer....ber ho takeho aky je....a nehladaj to co si stratil.

Janette
Bruinen jest offline   Reply With Quote

Posting Rules