![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Debata nad zakazanymi rasami z czego co tak na już czytałam, miała się odbyć jesienią 2009 - czyli pewnie gdzieś jest zaktualizowana lista.
Debata -ogólnoświatowa czy w jakimś konkretnym państwie?... ![]() Przepraszam za pytanie, ale wiele przepisów dot. psów, to jeden wielki bałagan i ja po przejściach z pozwoleniem na charta, jestem kompletnie zagubiona... ![]() Decyzja Danii jest nieporozumieniem. Na bojkot bym nie liczyła -my, poszczególni wystawiający, nie jesteśmy w stanie cokolwiek zrobić ![]() ![]() ![]() "Co z filami, na przykład, albo z cane corso" No... wszystkie molosy zaraz będą zagrożone... A co z rasami nie uznanymi przez FCI, a wystawianymi? Ciekawe, jakie są pobudki organizatorów... Last edited by Puchatek; 02-01-2010 at 16:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
"Co z filami, na przykład, albo z cane corso"
No... wszystkie molosy zaraz będą zagrożone... A co z rasami nie uznanymi przez FCI, a wystawianymi? ![]() Ciekawe, jakie są pobudki organizatorów... ![]() Last edited by Puchatek; 02-01-2010 at 16:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
a zauważyliście, że coraz częściej duże imprezy kynologiczne (mistrzostwa świata, światówki) organizowane są w krajach gdzie nie można wystawiać psów kopiowanych? W Dani zabraknie nie tylko Tosa, ale również wielu psów z oberżniętymi uszami czy ogonami
![]() "Ciekawe, jakie są pobudki organizatorów..." chyba raczej FCI, które im światówkę przyznało-organizatorzy muszą się dostosować do prawa w ich kraju. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|