![]() |
#12 | |
Member
|
![]() Quote:
Ten strach mám samozřejmě taky, po tom, co člověk slyší a co si přečte tady třeba od Lakotky, tak ta možnost je celkem reálná. I já přestože mám kotec na straně dost daleko od obou sousedů (a ještě navíc oboji mají toho psa rádi) jsem uvažoval o webkameře namířené na kotec, ale to bylo taky odloženo na dobu až budou finance. Jestli pes vyvádí a sousedy to ruší (nebo aspoň jim to slouží jako záminka), je to ještě horší. Jinak obyčejné pletivo bych neriskoval, když už tak dveře z kari sítě, ale otázka je, jestli by to stačilo. Srovnávat kotec s chlívem je asi jako srovnávat byt a barák s velkou zahradou. Ani tam nebude pes šťastnej, když nebude mít dostatek zaměstnání. Nevím, jak máš starého psa, ale ten můj přijde do kotce, nažere se a padne na hubu. Zkuste ho víc zapřáhnout a víc brát mezi sebe. Taky by mohlo trochu pomoct nechat ho dělat bordel, ale dojít pro něj až toho nechá. Jestli ani tohle nepomůže, tak vidím jako jediné řešení ten kotec. A ani ten nezaručí, že se vyhneš problémům. |
|
![]() |
![]() |
|
|