![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]() Jak leniwiec z epoki lodowcowej ![]() A tak serio, to Arsii też jak śpi to aż dziw bierze, że jest w stanie oddychać ![]() No może nie robi aż takiej spirali, ale też jest na co popatrzeć... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wilcza Saga
|
![]()
No, to ja czekam na fotki maluchów, które już są w nowych domach, a tymczasem informuję, iż miot A kończy już 3 miesiące. Młodym życzę wszystkiego najlepszego, a ich właścicielom - dużo cierpliwości w wychowaniu piranii
![]() Wczoraj odwiedziła nas ciocia Anuka, wraz z moją imienniczką, Kasią. Mam kilka fotek. Fakt faktem, niedużo - ale aparat zamarza ![]() Na początek Anuka, moja nieco wyłysiała wilczyca i Acriter. ![]() Koreczek ![]() Aevi ![]() ![]() Acriter & Aevi ![]() Acriter ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
......jak widać.... groźny Arsii
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilcza Saga
|
![]()
No rosną, rosną wciąż. Cora duża (miała jakoś 63cm), Carr duży(68cm), to i maluchy nie są wcale takie małe...
![]() Jak to na okrutnego hodowcę przystało, domagam się nowych fotek. Więcej, więcej! Bo jak nie to nawiedzać Was zacznę i dopiero będzie... ![]() Chociaż czasem nawiedzać i tak będę, jednak to dopiero, kiedy śniegi jako tako stopnieją, jak już z reszta kiedyś mówiłam. ![]() Ah, no i kilka osób nie wie jak dodawać fotki na forum - postaram się wytłumaczyć. Kiedy ma się już zdjęcie w internecie(galeria wolfdoga, imageshack, tinypic i inne) naciska się na nie prawym przyciskiem myszy. Jest opcja "Kopiuj adres obrazka". Tą właśnie opcję naciskamy. Pisząc posta robimy coś takiego: [img]adres_obrazka[/img] Tam, gdzie adres_obrazka, wklejamy ten skopiowany, za pomocą prawego przycisku myszki i opcji "Kopiuj adres obrazka". I oto cala filozofia. O ile w ogóle ta moja instrukcja zrozumiała jest... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Ok, ok, zrozumiałam że twoja wiadomość jest dla mnie
![]() Chyba wreszcie zrozumiałam o co chodzi z tym wysyłaniem zdjęć. Cudowny jasny pyszczek... ![]() ![]() I w całej okazałości ![]() ![]() Ostatnio przyjechał do nas kolega ze swoją młodziutką amstafką Koką i poznaliśmy ją z Arsim, przyznam się szczerze, że to co się działo między nimi to był niezły ubaw. Arsii kocha gryźć, podgryzać i wszystko co z gryzieniem związane, więc całe trzy godziny oddawali się jego przyjemnościom... Niestety w pewnym momencie zdenerwował ją fakt, że ciągle ją podgryza i końca nie widać, więc musiała go sobie podporządkować, oj działo się, działo... Efekt? Arsii wylądował na glebie ale wcale go to nie zraziło bo wciąż był w stanie ją gryźć i ślinić tym swoim wilczym pyszczkiem, dziewczyna się wściekła ![]() Nie udało mi się ich uchwycić razem, tzn. udało ale jakościowo zdjęcia sa słabe, więc wrzucam fotki tych małych cudaków oddzielnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
I jeszcze jedno, tym razem w wymiarze XL
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzięki Kasiu, faktycznie cierpliwość tutaj jest bardzo potrzebna ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wilcza Saga
|
![]()
Ale ona jest wielka!
![]() Ledwo ja poznaję, kiedyś była najmniejsza, a teraz... dłuuugie łapska. ![]() Dzisiaj w okolice Łodzi, do Zgierza pojechał Acriter. Więc, do siostry nie ma daleko. I fotki, fotki - dawajcie wszyscy dużo fotek. Głównie Tobie, Beatko nie dam spokoju - wpadłaś. Wiem, że masz fajny aparat ![]() Już niedługo zamiast małych, puchatych kulek będą... duże puchate kulki. Dlatego też należy uwiecznić ich obecny wygląd, by kiedyś moc wspominać, jakie to małe było wszystko ![]() W galeriach wilczych fotek przybywa - zaraz dodam nowe, te z dzisiaj. Byłoby więcej, ale aparat nie wyrabia. Zamarza po kilku minutach. Ta mina mnie powala: ![]() Acriter, wczoraj, czyli w sobotę: ![]() I mój mały Grzyb. Tzn. Aresco: ![]() A na koniec... sesja Corki, na łóżku ![]() ![]() ![]() ![]() I na dywanie: ![]() Wilczyca wciąż traci futro, chociaż ma już jego resztki. A myślałam, że wiecęj sierści nie straci, bo jej nie ma - jednak skądś jeszcze się sypie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wilkokłak
|
![]()
No proszę - chwilę się małej nie widziało i okazuje się, że ona już wcale nie jest mała.
![]() Śliczna jest! Beatka - od tego roku wprowadzono klasę baby na wystawach. Zgłosiłaś młodą do Katowic? Dzisiaj upływa pierwszy termin zgłoszeń, jeszcze zdążysz. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tutaj z tatą ![]() ![]()
Munia - Munia z rodu Potworas ![]() Last edited by Karina; 30-01-2010 at 14:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]() Ale sajgon na tej podłodze, zupełnie jak u mnie ![]() Miałam przez chwile chytry plan porządkowy - zamknęłam zabawki do pufa i wyobrażalam sobie , że państwo psy będą sobie wybierac po jednej albo dwóch zabawkach jak im udostępnię. Ale nie są wszystkie wywleczone to nie jest zabawa. zresztą i tak się nauczyły szybko otwierać puf. Nie widzialam, który pierwszy rozpracował system, ale podejrzewam, ze ten mały demon. Staremu by aż tak nie zależało ![]()
![]() |
#17 | |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Wiewiórka Wredna
|
![]() Quote: